Καμπανάκι από Ιβανάουσκας

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ
«Για μας φαίνεται ότι τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι πλέον είναι σημαντικό και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές μου να το έχουν αντιληφθεί». Με αυτά τα λόγια άρχισε τις δηλώσεις του ο Βάλντας Ιβανάουσκας, μετά την ήττα του Εθνικού από την Καρμιώτισσα.

Ο Λιθουανός τεχνικός έμεινε απογοητευμένος από την εικόνα των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να στείλει το μήνυμα πως με ανάλογες εμφανίσεις η ομάδα θα κινδυνέψει ακόμα και για υποβιβασμό.

Από χθες η Καρμιώτισσα συγκατοικεί με την προσφυγική ομάδα στη βαθμολογία με 30 βαθμούς. Για

την ώρα, η διαφορά των επτά βαθμών από την τελευταία θέση θεωρείται ασφαλείας, ώστε να τη διαχειριστούν οι ποδοσφαιριστές.

Αλλά να τη διαχειριστούν. Διότι ακολουθεί το παιγνίδι με τον Άρη που έχει 27 βαθμούς και όπως γίνεται αντιληπτό απαγορεύεται ήττα, καθώς σε αυτό ενδεχόμενο η ομάδα της Λεμεσού θα πιάσει τον Εθνικό στον βαθμολογικό πίνακα.

Και ανάλογα με τα αποτελέσματα των άλλων δύο αγώνων, πιθανόν να μειώσει τις αποστάσεις και η ουραγός Δόξα. Άπαντες στο Δασάκι γνωρίζουν πως με πιθανό βαθμολογικό κέρδος στο Τσίρειο, η ομάδα δεν θα κινδυνέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα