Κ. Δημητρίου: «Πιστεύουμε στην ανατροπή» (ηχητικό)

«Θα έπρεπε να κερδίσουμε για να επωφεληθούμε. Πήραμε το ζητούμενο ικανοποιώντας και με την παρουσία μας. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Ήταν ο καλύτερος επίλογος της κανονικής διάρκειας και περιμένουμε με ανυπομονησία τις επόμενες 10 προκλήσεις. Προηγείται το παιχνίδι κυπέλλου με την Ανόρθωση», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ στο Ράδιο Πρώτο, σχετικά με τη χθεσινή νίκη της ομάδας σε βάρος της Αναγέννησης.

Για τον Τομάς
«Θα έλεγα στο πλέον κομβικό σημείο η επιστροφή του Τομάς. Το πρόσωπο της αναμέτρησης. Περιμέναμε τη στιγμή που θα επέστρεφε, πόσο μάλλον και ο ίδιος. Αποτελεί μια εσωτερική μεταγραφή. Κέρδη είχαμε και με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και ανταποκρίθηκαν. Η ομάδα πήρε από την αρχή με σοβαρότητα το παιχνίδι».

Για τον επαναληπτικό με την Ανόρθωση
«Διατηρούμε την καλή ψυχολογία για τον επαναληπτικό της Τετάρτης. Από την πρώτη στιγμή που τέλειωσε το πρώτο παιχνίδι, είπαμε ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα και πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση στον επαναληπτικό. Να δείξουμε έμπρακτα ότι πιστεύουμε στην ανατροπή. Η ομάδα μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών, αλλά πάμε με πίστη και αισιοδοξία.

Keywords
Τυχαία Θέματα