Κ. Δημητρίου: "Ότι λάθη κάνουμε τιμωρούμαστε" (ηχητικό)

Η χθεσινή ισοπαλία με την Ομόνοια, άφησε την ΑΕΚ έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και σύμφωνα με τον Κυριάκο Δημητρίου «το έργο έγινε δυσκολότερο» όσον αφορά στην εκπλήρωση του στόχου. «Δεν έχουμε χάσει την πίστη», ήταν το σημαντικότερο μήνυμα που έστειλε μέσω του Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων.

«Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν αυτό που μετρά πρωτίστως είναι το αποτέλεσμα και μας αφήνει δυσαρεστημένους. Αγωνιζόμασταν στην έδρα μας και στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου κυριαρχήσαμε. Σπαταλήσαμε ευκαιρίες και δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε χαμένο πέναλτι, χάσαμε και άλλες ευκαιρίες και απωλέσαμε δυο βαθμούς. Το έργο έγινε δυσκολότερο, να μάθουμε μέσα από τα λάθη μας. Να μάθουμε να καθαρίζουμε τα παιχνίδια που έχουμε το πάνω χέρι. Ότι λάθη κάνουμε τιμωρούμαστε. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί σε αυτά τα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα
«Το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν έχουμε χάσει την πίστη. Πάμε στο Τσίρειο για να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη νίκη. Να μείνουμε μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση του τίτλου».

Για τον Τέτε
«Θα καλύψει και άλλο από το χαμένο έδαφος ο Τέτε και ευχόμαστε μετά από καιρό να πάμε με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση μας».

Για τα παράπονα της Ομόνοιας για την διαιτησία
«Διαβάσαμε τα παράπονα της Ομόνοιας. Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να σχολιάσουμε οτιδήποτε άλλο. Κοιτάμε τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα