Κ. Δημητρίου: "Να κερδίσουμε και να μπούμε στο κόλπο"

Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου στοχεύει η ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όπως ανέφερε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου Κυριάκος Δημητρίου.

«Η κρισιμότητα του παιχνιδιού γίνεται αντιληπτή από τη βαθμολογία. Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, επομένως θέλουμε το τρίποντο για να μπούμε στο κόλπο και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν είναι και το πιο εύκολο αλλά αισιοδοξούμε πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να το αποδείξουμε».

Για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα
«Η πίεση υπάρχει πάντα, είτε μικρή είτε μεγάλη. Για μας το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σε όλα τα ντέρμπι κοντράραμε τα παιχνίδια, άσχετα αν δεν τα καταφέραμε λόγω κάποιων λεπτομερειών».

Για την τιμωρία και απουσία του Τρισκόφσκι
«Δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάσουμε οτιδήποτε. Είναι μια απουσία που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και να βρούμε τις λύσεις μέσω των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών».

Για την παρουσία του κόσμου
«Είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου. Να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει. Είναι διαφορετική η δυναμική όταν το γήπεδο είναι γεμάτο. Να έρθει ο κόσμος πιο νωρίς για να χειροκροτήσει την καλαθοσφαιρική ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα