Κ. Δημητρίου: "Να αξιοποιήσουμε το ΓΣΖ"

Το ντέρμπι με την Ομόνοια πλησιάζει και στις τάξεις της ΑΕΚ ανυπομονούν για το μεγάλο παιγνίδι στο ΓΣΖ. Η ομάδα της Λάρνακας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το ΓΣΖ και να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ο Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο και πρόσθεσε «θέλουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας ότι κάναμε και πέρσι από ένα σημείο και έπειτα»

Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ ανέφερε επίσης:

«Μας περιμένει πολύ μεγάλο παιγνίδι, πολύ μεγάλη πρόκληση. Έχουμε εξαιρετικό απολογισμό εκτός έδρας και θέλουμε να τον μεταφέρουμε και στο ΓΣΖ. Απέναντι σε ένα ανεβασμένο αντίπαλο. Ελπίζουμε αυτή τη φορά να βρούμε τους τρόπους και να πάρουμε τη νίκη»

Για την προετοιμασία:
«Απομένουν δυο προπονήσεις για να ολοκληρώσουμε την προετοιμασία μας. Με κάποια προβλήματα και αναφέρομαι στον Μυτίδη και Καστάνα. Η κατάσταση τους θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία τους απέναντι στην Ομόνοια».

Για τον κόσμο
«Θα έχει πάρα πολύ κόσμο στο ΓΣΖ. Αναμένουμε όσο το μεγαλύτερο δυνατή προσέλευση. Ο κόσμος, μας βοήθησε και στο Δασάκι και περιμένουμε ακόμα περισσότερους στο ντέρμπι με την Ομόνοια».

Για το γήπεδο
«Βρισκόμαστε εντός πλαισιών και τον Μάιο θα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο νέο μας γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα