Ήττα σοκ για Ολυμπιακό πριν από τον ΑΠΟΕΛ

Ένας τραγικός Ολυμπιακός στη Λάρισα, γνώρισε την ήττα 1-0 από την εκπληκτική ΑΕΛ ξεδιπλώνοντας τα τεράστια φετινά αγωνιστικά προβλήματά του μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τέσσερις μέρες πριν το ματς με τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε

εδώ το βίντεο και τις καλύτερες φάσεις

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στην AEL FC Arena! Η ΑΕΛ του Αγγελου Αναστασιάδη γονάτισε τον Ολυμπιακό (1-0) με γκολ του Γκόλια στις καθυστερήσεις. Πρώτη νίκη για τους Θεσσαλούς στη Superleague κόντρα σ' έναν επιπόλαιο και χωρίς τελικές προσπάθειες πρωταθλητή που προβλημάτισε.

Το 3-5-2 που επέλεξε ο Άγγελος Αναστασιάδης αποδείχθηκε άλυτος γρίφος για τον Ολυμπιακό και τον Πάουλο Μπέντο. Η έμπνευση του Πορτογάλου τεχνικού με το 4-4-2 αποδείχθηκε ατυχής, καθώς δεν επέτρεψε στην ομάδα να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον τομέα της δημιουργίας και παραγωγής φάσεων. Ο Μπέντο μάλιστα δεν άλλαξε σύστημα ούτε μετά τις αλλαγές του, που αφορούσαν πρόσωπα και τίποτα παραπάνω.

Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πεισματάρηδες και με μαχητικό πνεύμα. Στοιχεία τα οποία οι "ερυθρόλευκοι" δεν μπόρεσαν να υπερκεράσουν, με συνέπεια να γνωρίσουν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντίθετα για την ΑΕΛ αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην Super League, που εκτός από τους τρεις βαθμούς θα μετρήσει πολύ περισσότερο στην ψυχολογία των γηπεδούχων ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ, Αναστασόπουλος (74' Λαμπρόπουλος), Φατιόν, Γκόλιας, Ντοντό (81' Βαρέλα), Ναζλίδης, Αβραάμ (88' Ντέλετιτς)

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Τσιμίκας (63' Φορτούνης), Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (76' Μάρτινς), Ελιουνούσι, Σεμπά, Καρντόσο (62' Πασιένσια), Ιντέγε

Keywords
Τυχαία Θέματα