Ήττα από την ουραγό και στο -8 η Άρσεναλ (vid)

Η μετά Αλέξις Σάντσες εποχή στην Αρσεναλ ξεκίνησε με βαριά ήττα-ανατροπή 3-1 από την ουραγό Σουόνσι, που την έστειλε στο -8 από τις θέσεις του Champions League.

Στην έδρα της ουραγού επιβεβαίωσε τη φετινή σοβαρή αδυναμία της στις εξόδους. Η Σουόνσι μπορεί να ήταν χαμηλότερα από κάθε άλλον στη βαθμολογία, αλλά το έργο της Αρσεναλ στο πρώτο επίσημο

παιχνίδι χωρίς τον Αλέξις Σάντσες, δεν θα ήταν εύκολο, καθώς οι Κύκνοι στα 14 τελευταία μεταξύ τους στην Premier League (μαζί με το τωρινό), έχουν έξι νίκες και μόνο Τσέλσι, Γιουνάιτεντ έχουν καλύτερο ρεκόρ απέναντι στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ. Και το χειρότερο είναι ότι το 3-1 ήρθε με ανατροπή, ένα σκασμό λάθη και κακό ποδόσφαιρο.

Ο Μονρεάλ με κοντινή προβολή κόντρα στη ροή του αγώνα (33'), σκόραρε για τέταρτη φορά φέτος, αλλά η χαρά των φιλοξενούμενων έφυγε με τη σέντρα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κλούκας δεν αστόχησε από κοντά και στο 61' σε υπό πίεση γύρισμα του Μονρεάλ, ο Τσεχ έκανε τραγικό λάθος, έδωσε την μπάλα στον Αγιού, που γύρισε το σκορ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και τρίτο γκολ για τους Κύκνους, με τον Κλούκας (86') να κλειδώνει το τρίποντο.

Κάπως έτσι ο Κάρλος Καρβαλιάλ με ένα εξαιρετικό ξεπέταγμα απ' όταν ανέλαβε, έδωσε ζωή στους Ουαλούς και έστω και προσωρινά τους έβγαλε εκτός υποβιβασμού, κάτι που φαινόταν απίθανο πριν να πάρει εκείνος τη δουλειά. Οσο για την Αρσεναλ, έχει τα χάλια της, ο Μχιταριάν στο ντεμπούτο του δεν βοήθησε και η ομάδα βρέθηκε στο -8 από τη Λίβερπουλ και την 4η θέση.

Σουόνσι (Κάρλος Καρβαλιάλ): Φαμπιάνσκι, Νόουτον, Φαν ντερ Χουρν, Φερνάντες, Μόουσον, Ολσον, Ντάιερ (83' Κάρολ), Φερ, Κι, Κλούκας (90' Ράουθλετζ), Αγιού (90' Αγιού)

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Μπεγιερίν, Ελνένι (60' Μχιταριάν), Ράμσεϊ, Τσάκα, Οζίλ, Ιβόμπι (76' Ζιρού), Λακαζέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα