Ήρθε η μέρα της κρίσης για τον Τιμούρ

Ήταν η στιγμή που ευχόταν να μην έλθει, αλλά… προέκυψε και πλέον ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι υποχρεωμένος να την αντιμετωπίσει.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης περιμένει σήμερα την επιστροφή των διεθνών συμπατριωτών του, προκειμένου να αξιολογήσει την κατάστασή τους και να κρίνει κατά πόσον μπορεί να τους υπολογίζει για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η μεγαλύτερη ανησυχία αφορά αυτονόητα τον Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος έχει πάρει το Νο10 του Ράγιος και μαζί το ρόλο του ως κορυφαίος σκόρερ

της «Κυρίας», τουλάχιστον στις πρώτες αγωνιστικές της σεζόν.

Ο 28χρονος Γεωργιανός έμεινε εκτός αποστολής της εθνικής Γεωργίας για το χθεσινό παιχνίδι με τα Σκόπια και στην Κύπρο θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που θα καθορίσει τη συμμετοχή του από το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο Οκριασβίλι είναι σε φόρμα και έχει επαφή με τα δίχτυα, εξ ου και ενδεχόμενη απουσία του θα βαρύνει ιδιαιτέρως, ενώ θα υποχρεώσει τον Κετσπάγια σε αλλαγή και στο δεύτερο άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, καθώς είναι ήδη δεδομένη η απουσία του τιμωρημένου Καλτσά.

Στον αντίποδα υπολογίζονται κανονικά οι Χαμπαρτζουμιάν και Μανιάς που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα