«Βράζει» το Περού: «Άθλια λάθη υπέρ της Βραζιλίας, να τα διορθώσει η FIFA»!

Στο Περού ακόμα «βράζουν» για την διαιτησία του Χιλιανού Χούλιο Μπασκουνάν, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την ήττα με 4-2 από την Βραζιλία, ενώ μέχρι και ο Πρόεδρος της χώρας, Μάρτιν Βιζκάρα έκανε δήλωση για εύνοια της «Σελεσάο».

Ο Πρόεδρος του Περού, είναι γνωστός υποστηρικτής της Εθνικής ομάδας και ποδοσφαιρόφιλος και μίλησε για εύνοια της Βραζιλίας στον αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Το Περού ηττήθηκε με 2-4, με τους Βραζιλιάνους να κερδίζουν δύο πέναλτι τα οποία μετέτρεψε σε γκολ

ο Νεϊμάρ.

«Δύο φορές η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ και δυστυχώς ο διαιτητής δεν κράτησε τις ισορροπίες όπως θα έπρεπε απέναντι στις δύο ομάδες. Η Βραζιλία δεν έχει την ανάγκη της βοήθειας των διαιτητών για να κερδίσει έναν αγώνα. Έκανε άθλια λάθη που άλλαξαν την ιστορία ενός αγώνα και ελπίζω να μην επαναλάβει στο μέλλον. Είμαι σίγουρος πως η FIFA μπορεί να διορθώσει το λάθος της. Οι παίκτες του Περού θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε ο Μάρτιν Βιζκάρα.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις των απλών φιλάθλων, έχουν συγκεντρώσει πάνω από 300.000 υπογραφές σε μία δημόσια αίτηση που έχουν ανεβάσει την πλατφόρμα «change.org», με την οποία ζητάνε να ανακληθεί το δίπλωμα του Χιλιανού διαιτητή Χούλιο Μπασκουνάν όσον αφορά τους διεθνείς αγώνες. Επίσης στο Περού κατηγορούν την Conmebol για την επιλογή του συγκεκριμένου διαιτητή, την στιγμή που την 3η αγωνιστική αγωνίζονται απέναντι στην Χιλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα