Ήρθαν στην Κύπρο τα πιο θεϊκά γλυκά από το Βέλγιο

Τι παίρνεις όταν συνδυάζεις τη δροσερή κι απαλή υφή ενός κρεμώδους cheesecake με τα πιο δημοφιλή brands της γαστρονομίας; Τα θεϊκά επιδόρπια της Dessert Factory! Η IPH Iakovos Photiades Group of Companies Ltd, καλωσορίζει στην Κυπριακή αγορά και στην «οικογένειά» της τα ακαταμάχητα Βελγικά επιδόρπια που έχουν ξετρελάνει τους γλυκατζήδες ανά το παγκόσμιο.

Η Dessert Factory ιδρύθηκε το 2007 και είναι μια

Βελγική οικογενειακή επιχείρηση με εμπειρία και παράδοση 6 γενεών στον χώρο της ζαχαροπλαστικής. Σήμερα, η νέα γενιά συνεχίζει τις αρχικές αξίες της οικογένειας, αλλά τολμάει να φέρνει στην αγορά καινοτόμες γαστρονομικές ιδέες, δοκιμάζοντας πρωτότυπες συνταγές, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της αγοράς. Ταυτόχρονα όμως, στηρίζει τη μεγάλη της επιτυχία στο να συνεχίζει να χρησιμοποιεί παραδοσιακές, σπιτικές τεχνικές, καθώς και υψηλής ποιότητας Βελγικές φυσικές πρώτες ύλες.

Οι τέσσερις μοναδικές γεύσεις cheesecake που μας προτείνουν είναι: Daim, Oreo, Toblerone, και Philadelphia. Η γεύση Daim, αποτελείται από θρυμματισμένα μπισκότα σοκολάτας στη βάση, κρεμώδη γέμιση cheesecake με τραγανά κομμάτια σοκολάτας Daim (τραγανή καραμέλα αμυγδάλου καλυμμένη με σοκολάτα γάλακτος), και επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος. Η γεύση Oreo έχει φυσικά, βάση από θρυμματισμένα μπισκότα Oreo, κρεμώδη γέμιση cheesecake και επικάλυψη από ακόμη περισσότερα μπισκότα Oreo. H γεύση Toblerone, έχει βάση από μπισκότα σοκολάτας, μια απαλή γέμιση cheesecake, και επικάλυψη σοκολάτας Toblerone από πάνω. Τέλος, για αυτούς που προτιμούν μια πιο ελαφριά και υγιεινή επιλογή, υπάρχει το κλασικό ψημένο cheesecake Νέας Υόρκης, με μια πλούσια γέμιση από φρέσκο τυρί κρέμα Philadelphia και βανίλια, καθώς και βάση από θρυμματισμένα μπισκότα Speculoos, με τα γνωστά αρώματα καραμέλας και κανέλας.

Τα επιδόρπια Dessert Factory, εισάγονται και διανέμονται αποκλειστικά από την IPH Iakovos Photiades Group of Companies Ltd και μπορείτε να τα βρείτε στα ψυγεία των μεγάλων υπεραγορών. Η IPH αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι παρακολουθεί στενά τις τάσεις της αγοράς, επενδύει σε νέα και δημοφιλή brands, και προσφέρει στους καταναλωτές ποιοτικές και γευστικές επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα