Ιραόλα: "Δεν ξέρω αν ήταν σωστή η απόφαση της ΟΥΕΦΑ"

Για την απόφαση της ΟΥΕΦΑ μετά τον τραυματισμό του βοηθού διαιτητή αλλά και το πως είδε τον αγώνα από τον πάγκο, τοποθετήθηκε ο τεχνικό της ομάδας Άντονι Ιραόλα.

Οι δηλώσεις του Ιραόλα μετά το 0-2 στην Αυστρία:

"Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε πολύ καλή απόδοση, ήταν ντροπή που ήταν 0-0 το πρώτο μέρος μετά από τέτοια απόδοση. Η Στουρμ μετά ανέβηκε ψηλά και εκμεταλλευτήκαμε κενούς χώρους στα μετόπισθεν. Στον επαναληπτικό πρέπει να κάνουμε ένα ακόμη 90λεπτο για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση,

δεν τελειώσαμε. Για μένα σήμερα ήταν πολύ σημαντικός ο τρόπος που παίξαμε, όχι μόνο το αποτέλεσμα. Τελείωσε απλά το πρώτο μέρος, θα πρέπει να συνεχίσουμε. Υπάρχει ένα πράγμα που ήταν άδικο για εμάς, δεν κάναμε κάτι λάθος. Σ' ένα σημείο όπου μπορούσαμε να πετύχουμε τρία γκολ ήρθε η διακοπή. Ήταν άδικο, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο δεν έφταιγε η αντίπαλος ομάδα, δεν ξέρω αν ήταν δίκαιη και σωστή η απόφαση της ΟΥΕΦΑ. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Δεν εγγυάται κανείς ότι θα συνεχίσουμε να μην δεχόμαστε γκολ. Είχαμε τον τραυματισμό του Ιωάννου, την ίδια ώρα που εκτός είναι και ο Αντωνιάδης. Είμαστε ακόμη μακριά από την πρόκριση, πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την ίδια προσήλωση και στόχο".

Keywords
Τυχαία Θέματα