ΗΠΑ: Έτοιμος για την κούρσα των Προεδρικών του 2020 ο Bloomberg

Έτοιμος για να μπει στη  κούρσα  για διεκδίκηση της Προεδρίας των ΗΠΑ το 2020 είναι ο δισεκατομμυριούχος Mike Bloomberg, ο οποίος κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Ωστόσο, σύμφωνα με το CNBC ο βοηθός κάνει λόγο για διαδικαστική κίνηση  και ισχυρίζεται πως δεν έχει επίσημα αποφασίσει αν θα ζητήσει την ψήφο των Αμερικανών

για την Προεδρία των ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι κοντά στοn Bloomberg είπαν ότι παρόλο που δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο δισεκατομμυριούχος θα μπει στον αγώνα τις επόμενες μέρες.

Εκπρόσωπος του Bloomberg: «Δεν πρόκειται για ανακοίνωση και δεν αποτελεί ένδειξη απόφασης».

Το δημοσίευμα του CNBC κάνει λόγο για ελιγμούς του Μπλούμπεργκ, ο οποίος κατέρχεται στις προκριματικές εκλογές με τους δημοκρατικούς σε διάφορες πολιτείες, όπως η Αλαμπάμα και το Τέξας. Οι βοηθοί του έχουν πει ότι αν τελικά κατέλθει ως υποψήφιος, θα επικεντρωθεί στις λεγόμενες «Super Tuesday» πολιτείες, παρακάμπτοντας άλλες όπως η Αϊόβα, το Νιου Χάμσαϊρ και η Νότια Καρολίνα.

Ο τιτάνας των επιχειρήσεων, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία λίγο παραπάνω από 55 δισεκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται σε ενεργό συζήτηση με τους συμμάχους του εδώ και μήνες για πιθανή είσοδο στις εκλογές, αφού δήλωσε τον Μάρτιο ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα