Ιωνάς: Δεν καρποφόρησαν τα μέτρα της ΚΟΠ

Χωρίς δισταγμό, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου ήταν αποκαλυπτικός. Το φαινόμενο με τους στημένους αγώνες βρίσκεται σε έξαρση, είπε ειδικά αυτή την περίοδο, σημειώνοντας ότι στόχος είναι το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου να βρίσκεται ενώπιον της Βουλής αρχές του χρόνου.

Σε δηλώσεις στο περιθώριο του σεμιναρίου για την εκπαίδευση τωνυπεύθυνων ασφαλείας σταδίων και ερωτηθείς σχετικά με τα στημένα

παιχνίδια, ο κ. Νικολάου είπε ότι έχει ζητήσει από όλους τους φορείς στους οποίους

έχει γνωστοποιηθεί το προσχέδιο νομοσχεδίου για τα στημένα παιχνίδια όπως εντός της εβδομάδας έχουμε τις απόψεις τους.Επέριψε ευθύνες και στην Κ.Ο.Π. τονίζοντας ότι τα μέτρα που έχει πάρει δεν έχουν αποδώσει.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης ενισχύοντας την θέση του υπουργού τόνισε ότι οι προσυνεννοημένοι αγώνες είναι μορφή βίας και θα πρέπει να παταχθεί ως τέτοια προσθέτοντας ότι όλη η Ευρώπη προσπαθεί να βρει λύσεις.

Εξέφρασε επίσης τη θέση ότι οι πρόνοιες της νέας νομοθεσίας θα δώσουν εκείνα τα εργαλεία στην Αστυνομία για να μπορέσουμε να τους εντοπίσουμε και να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο το οποίο είναι προσβλητικό και προς το άθλημα και προς την κοινωνία μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα