Ιντιακέθ: "Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό"

Διάσκεψη Τύπου, εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα με αντίπαλο την Γάνδη για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα έδωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιντιακέθ. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λάρνακας εκπροσώπησε ο Γιάννου.

Αναλυτικά

«Ο αντίπαλος σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης είναι πολύ δύσκολος. Η Γάνδη είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό . Είμαστε σε καλή κατάσταση μετά και από τις δυο νίκες επί της Λέφσκι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η αντίπαλος

μας θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είναι μια καλή πρόκληση».

Αν τον προβληματίζει ότι η Γάνδη πέτυχε 12 τέρματα σε δυο αγώνες σε Γιουρόπα Λιγκ και πρωτάθλημα

«Αναλύσαμε την Γάνδη και γνωρίζουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Είναι δυνατοί στις αντεπιθέσεις και τρέχουν πολύ. Πιστεύουμε σε εμάς. Σκοράραμε κι εμείς τέσσερα γκολ. Έχουν τρομακτικά νούμερα στην επίθεση. Πέρσι είχε μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι. Θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη φετινή εμφάνιση αύριο και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από αυτούς και η πρόκληση είναι να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή μας και δεν πρέπει να αμυνθούμε».

Ο Απόστολος Γιάννου με τη σειρά του δήλωσε

«Έχει δείξει ότι είναι πολύ καλή ομάδα αλλά δεν τους φοβόμαστε αλλά τους σεβόμαστε. Είμαστε σε θέση να… χτυπήσουμε μια τέτοια ομάδα. Θα παίξουμε το δικό μας στυλ και θα ακολουθήσουμε τις εντολές του προπονητή μας. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα