Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι - Νεκρή εντοπίστηκε η 35χρονη Νάταλι

Εντοπίστηκε νεκρή, το απόγευμα της Τετάρτης (7/8), η 35χρονη αστροφυσικός που εξαφανίστηκε στην Ικαρία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη Νάταλι Χρίστοφερ εντοπίστηκε νεκρή μετά από έρευνες που πραγματοποιούνταν για εντοπισμό της.

Να σημειωθεί ότι επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία για τη Νάταλι Κρίστοφερ, στην οποία επιβεβαιώνει ότι η σορός που εντοπίστηκε ανήκει στην 35χρονη. 

Όπως αναφέρει το protothema.gr η άτυχη Νάταλι εντοπίστηκε

σε χαράδρα σε δύσβατη περιοχή, περίπου ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο που διέμενε. 

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε από πυροσβέστες που συνέβαλλαν στις έρευνες. 

 Σημειώνεται πως δεν έχει δηλωθεί άλλη εξαφάνιση στο νησί, και το σημείο βρίσκεται εντός της περιοχής όπου από χθες είχαν εντατικοποιηθεί οι έρευνες των αρχών.

Σε αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τον συγκλονισμό τους για την απώλεια της Νάταλι, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης.

Να σημειωθεί ότι γραπτή ανακοίνωση εξέδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Γιώργος Σαββίδης, για τον εντοπισμό της Νάταλι Κρίστοφερ.Α

Αίσθηση προκαλεί πάντως η τελευταία ανάρτηση της άτυχης 35χρονης. 

Δύσβατο είναι το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 35χρονης, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν σε τοπική ενημερωτική σελίδα του νησιού.

Για την πορεία των ερευνών για την υπόθεση του εντοπισμού της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ μίλησε εξάλλου, στο sigmalive ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρου Χρονόπουλου.

Όπως μεταδίδεται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 35χρονη Νάταλι εντοπίστηκε καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 35χρονη Natalie Christopher, αστροφυσικός , πήγε στην Ικαρία- στην περιοχή Κεραμέ- με τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσουν τη Δευτέρα (5/8) για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Το πρωί της Δευτέρας (5/8), όταν ξύπνησε ο 38χρονος, της τηλεφώνησε γιατί έλειπε. Στην τελευταία τους συνομιλία - σύμφωνα με τον Κύπριο σύντροφό της - η Natalie ανέφερε πως είχε πάει για τρέξιμο.

Η ώρα, όμως, περνούσε και η 34χρονη δεν επέστρεφε. Ο σύντροφός της υποστηρίζει πως προσπάθησε ξανά να μιλήσει μαζί της, ωστόσο, η ίδια δεν απαντούσε.

Έτσι, ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της στις 12:40 το μεσημέρι της Δευτέρας (5/8) στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Κηρύκου.

Από το βράδυ της Τρίτης είχε μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, προκειμένου να εντοπίσει το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να εντόπισαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 34χρονης.

Keywords
Τυχαία Θέματα