Ιδιακέθ: "Απ΄τις στιγμές που μισείς το ποδόσφαιρο"

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη και αδικείται από την ήττα, δήλωσε μεταξύ άλλων στη διάσκεψη Τύπου ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε ότι είναι απ' τις στιγμές που μισείς το ποδόσφαιρο.

"Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για το παιχνίδι. Είναι απ' τις στιγμές που μισείς το ποδόσφαιρο. Στα τελευταία παιχνίδι είμαστε πολύ άτυχοι. Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω για το τι έγινε είναι πως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε το 3-1 αλλά δεν το κάναμε. Ξέρουμε

την ποιότητα του Απόλλωνα. Λυπάμαι για τους παίκτες γιατί τους αξίζουν πολλά. Νιώθω πως το ποδόσφαιρο δεν δίνει τίποτα στην ομάδα μας. Το παιχνίδι καθορίστηκε απ' τις κόκκινες κάρτες, οι δυο ομάδες έπαιζαν πολλή ώρα με δέκα παίκτες και το παιχνίδι ήταν διαφορετικό. Από πλευράς ποιότητας ήταν πολύ καλό όμως με δυο ομάδες που προσπαθούσαν να επιτεθούν. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, σέβομαι την δουλειά που γίνεται από τον αντίπαλο προπονητή, όμως νομίζω σήμερα η δική μας ομάδα ήταν καλύτερη. Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους στην οικογένεια της ΑΕΚ όμως οι κακές στιγμές μας κάνουν πιο δυνατούς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα είναι ζωντανή".

Keywords
Τυχαία Θέματα