Ίντερ: Σε επαφές για απόκτηση Μπελότι

Η Ίντερ ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο για την απόκτηση του 27χρονου Ιταλού φορ, Αντρέα Μπελότι, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει για τον Άνχελ Κορέα της Λάτσιο.

Η Ίντερ είναι σε διαδικασία αναζήτησης ενός ακόμα επιθετικού, μετά την απόκτηση του Εντίν Τζέκο, προκειμένου να καλύψει το κενό που άφησε ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος επέστρεψε στην Τσέλσι.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας "τρέχουν" την περίπτωση του

Άνχελ Κορέα της Λάτσιο, ωστόσο οι απαιτήσεις των Ρωμαίων τους κάνουν να στραφούν σε εναλλακτικές περιπτώσεις, όπως του Αντρέα Μπελότι, της Τορίνο.

Σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ίντερ έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την Τορίνο και αν προχωρήσουν στην απόκτηση του 27χρονου Ιταλού επιθετικού, θα βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Το τοπίο σχετικά με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσει τα επόμενα 24ωρα, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους νερατζούρι.

Την περσινή σεζόν ο αρχηγός της "γκρανάτα" αγωνίστηκε 36 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 13 γκολ. Ο Μπελότι έδωσε το "παρών" και στο Euro 2020, όπου η Ιταλία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίντερ, Μπελότι,inter, beloti