Ημερίδα για το επίγειο και διαδικτυακό στοίχημα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ
Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Επίγειο και Διαδικτυακό Στοίχημα», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 28 Ιουλίου (9:00 - 13:00), στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Υπουργείου Οικονομικών.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί ο Στρατηγικός Σχεδιασμός της Αρχής για τα έτη 2016 - 2018, μέσα από την υλοποίηση του οποίου θα επέλθει, μεταξύ άλλων, η ρύθμιση και η ενδυνάμωση του Κλάδου, η καλλιέργεια του υγειούς

ανταγωνισμού, η αύξηση του Δημοσίου οφέλους.

Με την ανακοίνωση της αδειοδότησης του διαδικτυακού στοιχήματος, όπως και με την υπογραφή της σύμβασης για αναδιοργάνωση και αναδιάρθρωση της λειτουργίας της Αρχής, έχουν ήδη τεθεί τα θεμέλια προς την επίτευξη των στόχων. Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των πιο κάτω θεμάτων:

*Στρατηγικός Σχεδιασμός 2016-2018
*Νέες αιτήσεις αδειοδοτήσεων Κλάσης Α και Β
*Εκδοθείσες Οδηγίες
*Ποινικά Αδικήματα

Την Ημερίδα θα χαιρετίσει ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης. Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις σχετικά με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Νικολέττα Αποστόλου στο τηλ. 22601215 ή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nba.gov.cy. Την οργάνωση και γραμματεία της Ημερίδας ανέλαβε η εταιρεία Keystone Conferences &Events (άτομο επικοινωνίας ο κ. Λάμπρος Γιωρκάτζης).

Για πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 22762683 ή να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας και Δηλώσεις Συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Αρχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα