Νέα Σαλαμίνα: Τώρα αρχίζει το μοντάρισμα

Σε δυο μέρες η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας ταξιδεύει στην Κυπερούντα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, γι' ακόμη μια φορά προτίμησε την Κύπρο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, αφού λίγο το οικονομικό αλλά και οι καλές συνθήκες προετοιμασίας στην Κυπερούντα θα δώσουν στην ομάδα του Νεαγκόε όλα αυτά που θέλει για να είναι έτοιμη σε μιαν απαιτητική χρονιά. Όπως τόνισε την πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας ο πρόεδρος Πάρης Αντρέου, στόχος της ομάδας είναι

κάτι περισσότερο από πέρσι. Ουσιαστικά φωτογράφιζε την κατάκτηση του κυπέλλου ως έναν από τους μεγάλους στόχους των «ερυθρολεύκων», μετά και την περσινή επιτυχημένη σεζόν. Η ποιότητα στην ομάδα από τα νέα αποκτήματα ξεχειλίζει, και μαζί με τον περσινό κορμό, είναι αποφασισμένοι για να πάρουν την ομάδα ακόμη πιο ψηλά. Στο διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Κυπερούντα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, θα δοθούν δυο φιλικά. Στις 26 Ιουλίου με τον Ερμή Αραδίππου και στις 30 Ιουλίου με Α.Ε. Ζακακίου.

Επόμενη κίνηση ο δεξιός αμυντικός
Από δοκιμαστικά θα περάσουν τις επόμενες μέρες στην Κυπερούντα οι Αιγύπτιοι Μπασάμ Γουαλίντ αλλά και ο Μαχμούντ Σουανκί. Αγωνίζονται στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα με τον πρώτο να αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός. Τα δικαιώματα των δύο 19χρονων ποδοσφαιριστών ανήκουν στη βελγική Λιρς και, αν ικανοποιήσουν, θα αποκτηθούν και θα εγγραφούν στον κατάλογο Β’. Η φυγή του Γκράιμς από την ομάδα ανάγκασε τον προπονητή να επισπεύσει την απόκτηση ενδεκαδάτου δεξιού οπισθοφύλακα και η απόφαση για το ποιος θα αποκτηθεί θα παρθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα