Ιμάμογλου: «Η τιμωρία μου αποτελεί ανταμοιβή της επιτυχίας μου»

Μπροστά στις κάμερες εμφανίστηκε σήμερα ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου. Μιλώντας στην τελετή έναρξης του Κέντρου Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων στην Κωνσταντινούπολη, όπου συμμετείχε και ο αρχηγός του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο Ιμάμογλου απέδωσε τη δίωξή στο γεγονός ότι περιόρισε τις σπατάλες των κυβερνώντων στο δήμο.

«Στη χώρα μας, μερικές φορές καμία επιτυχία

δεν μένει ατιμώρητη. Υπάρχει μια τέτοια αντίληψη. Βλέπω αυτή την παράλογη και παράνομη τιμωρία που μου επιβλήθηκε ως ανταμοιβή για την επιτυχία μου. Ξέρω πως ότι έβαλα τέλος στις σπατάλες τους τούς εξόργισε πολύ».

Δήλωσε επίσης ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει να παραβιαστούν τα δικαιώματά του, ενώ στη συζήτηση για το αν θα θέσει υποψηφιότητα, δήλωσε σιβυλλικά ότι θα συνεχίσει τη δουλειά του ως δήμαρχος Κων/λης.

«Δεν σφετερίστηκα ποτέ το δικαίωμα κανενός και δεν πρόκειται ποτέ να επιτρέψω να παραβιαστούν ούτε τα δικά μου δικαιώματα.

Σήμερα, όπως λέω από την πρώτη μέρα, δηλώνω με το κεφάλι ψηλά, το μέτωπο καθαρό και το στήθος μου γυμνό, παρουσία όλων σας, δηλώνω αυτό: Το 2023 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά, θα δουλέψουμε σκληρά, θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας από την Κωνσταντινούπολη».

Διαβάστε επίσης: Τι μέλλει γενέσθαι με τον Ιμάμογλου; Μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος;

Keywords
Τυχαία Θέματα