Ίλιεφ: "Δεν θα είναι εύκολο για την Μπότεβ"

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του για τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με την Μπότεβ έκανε ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Ιλιάν Ιλίεφ. Αναφέρθηκε επίσης και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

"Δεν μπορώ να πω για πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολλούς ξένους παίκτες και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Όμως, αυτό ισχύει και για την Μπότεβ. Υπολογίζω πως για τους οπαδούς θα γίνει μία ελκυστική και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ

θα γεμίσουν το στάδιο, δεν θα είναι εύκολο για την Μπότεβ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. 

Δεν θα ήθελα να αξιολογήσω και να σχολιάσω τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ. Η δική μου δουλειά είναι να είμαι αφοσιωμένος- συγκεντρωμένος στα της ομάδας μου", ανέφερε ο μέσος του Απόλλωνα, που αναφέρθηκε και στην 1η του χρονιά στο πρωτάθλημα μας.

"Πήραμε το πρωτάθλημα. Ήταν μία καλή χρονιά για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή όπως εγώ. Συνήθισα το ποδόσφαιρο της Κύπρου, προσαρμόστηκα, άρα η 2η μου χρονιά πρέπει να είναι καλύτερη. Εδώ παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Κυριαρχούν οι ξένοι ποδοσφαιριστές, οπότε μου είναι δύσκολο να συγκρίνω αν εδώ ή στην Βουλγαρία παίζεται πιο γρήγορη μπάλα και με περισσότερες εντάσεις. Αλλά εδώ στην Κύπρο έχει πολλούς έμπειρους παίκτες με προΰπηρεσία σε μεγάλα πρωταθλήματα", σχολίασε ο Ιλίεβ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίλιεφ, Δεν, Μπότεβampquot,ilief, den, botevampquot