«Αν συμφωνήσουμε σε οικονομικό και θέμα λειτουργίας»

Ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Βάσος Ηλιάδης, μίλησε στην εκπομπή «Θύρα Σίγμα» για το θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ο κ. Ηλιάδης τόνισε ότι εάν συμφωνήσουν στο οικονομικό και στο θέμα λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τότε θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα

χρονιά.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο βίντεο:

-Δεν ξέρουμε αν ο Κρίστιανσεν δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό ή από άλλη ομάδα. Ξεκινήσαμε κάποιες συζητήσεις και είπαμε καλύτερα να μιλήσουμε με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων.
-Έχει ολοκληρώσει τη σεζόν ο Κρίστιανσεν. Δεν είμαστε προπονητοφαγάδες όπως έχουμε κατηγορηθεί. Βλέποντας ορισμένα πράγματα τα οποία δεν μπορούν να συνεχιστούν, τότε παίρνουμε μια απόφαση με οποιοδήποτε κόστος. Αυτές οι αποφάσεις δεν κόστισαν στην ομάδα από θέμα απόκτησης τίτλων.
-Ο Κρίστιανσεν είναι ένας άνθρωπος που έχει σκέψεις για να προχωρήσει περισσότερο και να μην μείνει στην Κύπρο. Θέλει να προχωρήσει περισσότερο και κάποια στιγμή να φύγει από την Κύπρο. Να δουλέψει σε ένα πρωτάθλημα πιο προηγμένο από το Κυπριακό. Αν συμφωνήσουμε και στο οικονομικό και στο θέμα της λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, τότε θα συνεχίσουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα