Ικανοποίηση ΤΕΒΕΑ για ανέγερση νέου Επαρχιακού Δικαστηρίου

Ικανοποίηση εκφράζει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) για την υπογραφή των συμβολαίων, την περασμένη Δευτέρα, στο Τμήμα Δημοσίων Έργων, για ανέγερση νέου κτηρίου Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου νιώθει επιτέλους δικαιωμένη, αφού μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, τα τμήματα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου θα μεταστεγαστούν από τη Λάρνακα στην οικεία

επαρχία τους. Χιλιάδες κάτοικοι της επαρχίας Αμμοχώστου θα μπορούν να διεκπεραιώνουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην πολιτεία από την επαρχία τους, μια «πολυτέλεια» που απολάμβαναν μέχρι σήμερα όλοι οι υπόλοιποι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας πλην των Αμμοχωστιανών».

Ελπίδα της ΤΕΒΕΑ, αλλά και όλων ανεξαιρέτως των κατοίκων της επαρχίας Αμμοχώστου, συνεχίζει η ανακοίνωση, «είναι πως η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του κτηρίου του Επαρχιακού Δικαστηρίου θα λειτουργήσει ως κίνητρο για την ολοκλήρωση της μεταστέγασης των επαρχιακών τμημάτων της Πολεοδομίας και του Κτηματολογίου από τη Λάρνακα στο Παραλίμνι. Το ίδιο ευελπιστούμε ότι θα γίνει για κάθε κυβερνητική υπηρεσία ή φορέα που δικαιωματικά ανήκουν στην επαρχία Αμμοχώστου».

Προστίθεται ακόμα ότι «ο επιχειρηματικός και βιομηχανικός κόσμος αλλά και κάθε κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου εκφράζει μέσω της ΤΕΒΕΑ ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κυβέρνηση και το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, για την ικανοποίηση ακόμη ενός καθ’ όλα λογικού αιτήματος των κατοίκων της επαρχίας Αμμοχώστου».

Σημειώνεται ότι η δαπάνη του Έργου είναι €4.983.000,00 (+ Φ.Π.Α.). Οι κατασκευαστικές εργασίες αναμένεται να αρχίσουν εντός Ιουνίου 2018 και θα συμπληρωθούν σε 24 μήνες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα