Ικανοποίηση στο ΑΚΕΛ – «Δικαιώθηκε η επιλογή μας» λέει ο Στεφάνου

Στο Πρωτοσέλιδο μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου για την επόμενη ημέρα των Προεδρικών.

«Δεν θα έλεγα ότι αισθανόμαστε χαρά αλλά περηφάνεια και αξιοπρέπεια για τον τρόπο με τον οποίο δώσαμε μια πολύ δύσκολη προεκλογική. Θα έλεγα ότι νιώθουμε μια ικανοποίηση ότι δικαιώθηκε η επιλογή μας, στο να εκλεγεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης Προέδρος της Δημοκρατίας όταν πριν από μερικές εβδομάδες μας θεωρούσαν αουτσάιντερ ακόμα και για τον δεύτερο γύρο.

Πλησιάσαμε πολύ κοντά και

οι προεκλογική εκστρατεία που κάναμε με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη άφησε έντονα τα σημάδια της στην προεκλογική με τον έντιμο, αξιοπρεπή, καθαρό τρόπο με τον οποίο κάναμε την προεκλογική μας σεβόμενοι τους πάντες.  Επενδύσαμε στο θετικό μήνυμα και στην πρόταση παρά στα φοβικά σύνδρομα που κάποιοι προσπάθησαν ξανά να τα βάλουν στην εξίσωση των εκλογών» ανέφερε ο κύριος Στεφάνου.

Δείτε επίσης: Χριστοδουλίδης: Ο πρώτος Πρόεδρος χωρίς στήριξη ΔΗΣΥ ή ΑΚΕΛ

Συνέχισε λέγοντας, «Δώσαμε μια μάχη με πολύ συσπείρωση και πολύ ενότητα και όλοι αφοσιωμένοι στο στόχο. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει πιο δυνατούς, ενωμένους και έτοιμους για δουλεία. Πάνω από όλα για το ΑΚΕΛ είναι η Κύπρος. Τις τελευταίες εβδομάδες εισπράξαμε πολύ εκτίμηση, πολύ εμπιστοσύνη από τον κόσμο και αυτό δημιουργεί τις δυνατότητες για να υλοποιηθούν οι στόχοι».

«Δεν ξέρω ο Συναγερμός τι θα κάνει, το ΑΚΕΛ θα είναι αντιπολίτευση και δεν χρειάζεται να κολλήσω λέξεις πάνω, όπως υπεύθυνο και πατριωτικό. Γιατί για πολλά πράγματα που λέχθηκαν στην προεκλογική, εμείς διαφωνούμε άλλωστε γι’ αυτό κατεβήκαμε με μια διαφορετική πρόταση στο πρόσωπο του Ανδρέα Μαυρογιάννη» είπε.

Μετέπειτα συμπλήρωσε ότι δεν θα υπάρχουν στελέχη και μέλη του ΑΚΕΛ σε αυτή τη κυβέρνηση.

Κλείνοντας είπε, «Εμείς θα δώσουμε χρόνο και θα βλέπουμε και θα κρίνουμε τα πράγματα ως δύναμη αντιπολίτευσης. Η αφετηρία για την αξιολόγηση θα είναι πάντα το συμφέρον της Κύπρου».

Keywords
Τυχαία Θέματα