ΔΗΣΥ: Και τώρα… πολιτικό γραφείο

Συνεδριάζει στις 18:00 το πολιτικό γραφείο του ΔΗΣΥ εν μέσω ενός βαριού εσωκομματικού κλίματος. Στον απόηχο της εκλογής Νίκου Χριστοδουλίδη στο υπέρτατο αξίωμα του τόπου η Πινδάρου καλείται να χαράξει τις γραμμές του γηπέδου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 12 του Μάρτη.

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα είναι δίπλα από τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας στα δύσκολα για τον τόπο μας, για τον χειρισμό του εθνικού μας ζητήματος, την οικονομία, τα κοινωνικά ζητήματα και το μεταναστευτικό. Δεν χρειάζεται η συμμετοχή

στ ην Κυβέρνηση για να συμπεριφέρεσαι υπεύθυνα για τον τόπο σου. Και μπορεί ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας να λογαριάζει στη στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού για την προκοπή του τόπου μας. Και πάλι, τα συγχαρητήρια μας», είπε χθες ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δηλώσεις του από το κόμμα όπου παρακολούθησε το εκλογικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Αβέρωφ: Να λογαριάζει στη στήριξη μας ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Αναφορά στον Αβέρωφ Νεοφύτου και στον ΔΗΣΥ έκανε εντωμεταξύ ο Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την πρώτη επίσημη ομιλία του ως Πρόεδρος. Ο κ. Χριστοδουλίδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στον Πρόεδρό του, Αβέρωφ Νεοφύτου, την ηγεσία του κόμματος και τον κόσμο του, ενώ ο κόσμος φώναζε το σύνθημα «Σεισμός, Σεισμός, Συναγερμός».

Διαβάστε επίσης: Επίσημα Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης: Ενωμένοι να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε

«Μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία ζήσαμε δύσκολες στιγμές, σε πολιτικό και σε ανθρώπινο επίπεδο. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι δεν θα τους απογοητεύσω». Πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει με τον κ. Νεοφύτου, κι έχει δεχθεί τα θερμά συγχαρητήριά του. Τον ευχαρίστησε και είπε ότι θα επιδιώξει να τον συναντήσει το συντομότερο. 

Διαβάστε ακόμη

LIVE: Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα