Ιδού το «κινητό φρούριο» του Σίσι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με πολυπληθή συνοδεία κατέφθασε στο νησί μας ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, ο οποίος βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Λευκωσία.

Την αιγυπτιακή αντιπροσωπεία συνόδευαν μέλη της αιγυπτιακής ασφάλειας αλλά και της κυπριακής Αστυνομίας, που φρουρούν κάθε βήμα και κίνηση του Αιγύπτιου Προέδρου.

Γι΄ αυτό τον λόγο, άλλωστε, η πρωτεύουσα, καθώς και οι δρόμοι εισόδου και εξόδου στη Λευκωσία θα είναι αστακός και αύριο, κατά τη διάρκεια της πέμπτης τριμερούς Συνάντησης ΚύπρουΑιγύπτου

Ελλάδας.

ΒΙΝΤΕΟ: Δρακόντεια μέτρα - Στο Προεδρικό ο Σίσι

Το εν λόγω όχημα που βλέπετε στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι παρμένες από την άφιξη του Αλ Σίσι στο Προεδρικό, είναι όχημα τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο θα ακολουθεί τον Αιγύπτιο Πρόεδρο σε κάθε του κίνηση.

Το αυτοκίνητο έχει τη δυνατότητα να «ρίχνει» όλα τα σήματα, περιλαμβανομένου αυτών της κινητής τηλεφωνίας και των τηλεοπτικών σταθμών, καθώς και του διαδικτύου. Να σημειωθεί ότι παρόμοιου τύπου αυτοκίνητα «κινητά φρούρια» συνοδεύουν αρκετούς Προέδρους και υψηλούς αξιωματούχους ξένων χωρών που καταφθάνουν κατά καιρούς στο νησί μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα