Ιδού η Ρόδος για τους «φτεροπόδαρους»

Πέρασαν δύο βδομάδες από την τραγική εμφάνιση και την ήττα 3-0 από την Καρμιώτισσα και στο διάστημα που παρήλθε έγινε προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας. Εάν αυτό κατέστη ή όχι δυνατόν θα διαφανεί στον σημερινό δύσκολο αγώνα με τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Αραδίππου θα φιλοξενήσει, στις 19:00, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τους επίδοξους πρωταθλητές εκ Λεμεσού που επίσης «καίγονται» για βαθμούς.


Η επιβολή βαρύτατου προστίμου ήταν το πρώτο μέτρο της διοίκησης, μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα, με τον Πρόεδρο να

προειδοποιεί πως εάν η ομάδα επιδείξει εκ νέου παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά θα υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες.
Σήμερα, λοιπόν, υπάρχει απαίτηση προς όλους στην ομάδα να επιδείξουν τη δέουσα σοβαρότητα, προσοχή και πειθαρχία σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Να κυνηγήσουν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα τη νίκη και να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών της διοίκησης και του κόσμου.
Άπαντες στο στρατόπεδο των «φτεροπόδαρων» αναγνωρίζουν πως ενδεχόμενη νίκη επί ενός αντιπάλου που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις θα ενισχύσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Με πολλά τα προβλήματα
Μολονότι υπήρχε αρκετός χρόνος διαθέσιμος, η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Απόλλωνα δεν πραγματοποιήθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες ένεκα πολλών αγωνιστικών προβλημάτων, τα οποία ταλαιπώρησαν την τεχνική ηγεσία.
Εκτός πλάνων του Νίκου Παναγιώτου βρίσκονται οι τιμωρημένοι Αντωνίου και Μασίνουα, ενώ ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί επίσης τις υπηρεσίες του τραυματία Μούλερ.
Ο Σίργκι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα και θ’ αποφασιστεί την υστάτη εάν θα πάρει χρόνο συμμετοχής.
Ο Νίκος Παναγιώτου συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον Χόι, ο οποίος απουσίαζε για αρκετές μέρες λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική του ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα