Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον

Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό κέρδος είναι αυτό ανάμεσα σε Αναγέννηση και Καρμιώτισσα, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται στο «Τάσος Μάρκου» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.


Η ομάδα των Πολεμιδιών προέρχεται από τεράστια επιτυχία κόντρα στον Ερμή, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν την ήττα εκτός έδρας από τον Εθνικό.

Δεύτερη σερί νίκη
Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει η Καρμιώτισσα, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αναγέννηση.
Η επιβλητική νίκη επί του Ερμή την προηγούμενη αγωνιστική ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία της ομάδας των Πολεμιδιών, η οποία

με βάση την αγωνιστική της συγκομιδή μπορεί να ελπίζει σε παραμονή, εάν φυσικά συνεχίσει να έχει την ίδια πορεία.
Ο Λιάσος Λουκά έχει περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα του, σε κάθε παιχνίδι αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και ευελπιστεί πως και κόντρα στην Αναγέννηση η ομάδα θα έχει ανάλογη συνέχεια.
Χωρίς τον τραυματία Πόζογλου θα παραταχθεί η ομάδα των Πολεμιδιών, με τον Κύπριο τεχνικό να μην προχωρά σε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον Ερμή.
Από τη στιγμή που κόντρα στους «φτεροπόδαρους» η εμφάνιση ήταν εξαιρετική, σε καμία περίπτωση ο Λιάσος Λουκά δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τυχόν αλλαγές σ’ αυτήν.
Ο Ντράγκοβιτς θα είναι στο τέρμα, ενώ το αρχικό σχήμα θα συμπληρώνουν οι Βοσκανιάν, Ταραλίδης, Βαττής, Γουίλερ, Αντάμοβιτς, Αρότσα, Μπόγιανετς, Σάλιακας, Όρτος, Μανογιάν.

Πρώτη νίκη…
Νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να αναπνεύσει βαθμολογικά και να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια θέλει η Αναγέννηση, η οποία φιλοξενεί στο «Τάσος Μάρκου» την Καρμιώτισσα.
Η ομάδα της Δερύνειας κέρδισε τις εντυπώσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν είχε το απαιτούμενο βαθμολογικό κέρδος και κόντρα στην Καμριώτισσα είναι μια ευκαιρία για να κάνει νέο ξεκίνημα.
Κόντρα στον Εθνικό τα αμυντικά λάθη στοίχισαν στην ομάδα της Δερύνειας, γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός δούλεψε στο διάστημα της διακοπής την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του και ευελπιστεί πως σήμερα θα παραταχθεί βελτιωμένη.
Ο Αδάμος Αδάμου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κυπριανού, Χατζηγιαννακού και Σωτηρίου, ενώ επιστρέφουν οι Μάστρου, Ευθυμίου και Φουρτάδο.
Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Μάστρου, ενώ την ενδεκάδα θα συμπληρώνουν οι Μπαρμπούδης, Ευθυμίου, Ντιαλό, Αναστασίου, Βλασόπουλος, Μπριζίντο, Κάλεζιτς, Γιουσπασιάν, Φουρτάδο, Βέσλεμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα