Ίδιο γήπεδο,ίδια ομάδα...ίδια ενδεκάδα;

Το έργο της ΑΕΚ στον επερχόμενο αγώνα με την Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" είναι ακόμα πιο δύσκολο, σε σύγκριση με τον προ εβδομάδας αγώνα στο ίδιο γήπεδο, που έληξε υπέρ της κιτρινοπράσινης ομάδας.

Ο Νταβίντ Κανέδα που συνδύασε το ντεμπούτο του με νίκη, θέλει να δει την ομάδα του να ανταποκρίνεται σε ακόμα ένα ντέρμπι και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν φυσικά,καθώς ο στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει

πως μια ενδεχόμενη νίκη θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα του και θα εκμεταλλευτεί τις απώλειες από το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ.

Όπως τόνισε και ο ίδιος στις δηλώσεις του, ξέρει πως ο δεύτερος αγώνας μέσα σε λίγες μέρες με την Ανόρθωση είναι 2 φορές δυσκολότερος αλλά επεσήμανε την εμπιστοσύνη στην ομάδα του. Η απόδοση του Τρισκόφσκι και η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για την ομάδα της Λάρνακας, που θα πρέπει να κάνει το ίδιο αν όχι καλύτερο παιχνίδι με το προηγούμενο για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο Ισπανός κόουτς θα διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα (εξαίρεση ο Τρουγιόλς που είναι αμφίβολος),καθώς υπάρχει η φράση που λέει πως ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ίδιο,idio