Ιδιάκεθ και Μπόλιεβιτς για Απόλλωνα (video)

17η στροφή του πρωταθλήματος και η AEK αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο AEK ARENA (Tρίτη 03/01/2017, 19:00). Ο προπονητής Ιμανόλ Ιδιακέθ , καθώς και o Βλαντιμίρ Μπόλιεβιτς έκαναν δηλώσεις στην επισημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το πρώτο παιχνίδι του 2017.

«Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό του μεγάλου ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που συγκαταλέγονται στα φαβορί και διεκδικούν το πρωτάθλημα. Σίγουρα

θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, δύσκολο, ο Απόλλωνας είναι σε καλή κατάσταση έχοντας κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια και σίγουρα θα έρθει για να διεκδικήσει επίσης τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε πολύ καλή απόδοση για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Περιμένουμε τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε την ποιότητα του Απόλλωνα, πόσο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι και ότι σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες είναι πολύ μικρές. Οι φίλαθλοι μας μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όταν σπρώχνουν την ομάδα νιώθουμε πιο άνετα και πιο δυνατοί. Τους χρειαζόμαστε και ελπίζουμε να είναι εκεί, να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές γιατί μπορούν να κάνουν την διαφορά», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Για μας είναι πολύ σημαντικό μετά την διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και είμαστε έτοιμοι, 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και ασφαλώς το πιο σημαντικό να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Επίσης θέλω να πω στους φιλάθλους μας να έρθουν να μας υποστηρίξουν και να τους ευχηθώ Χρόνια Πολλά», δήλωσε ο μέσος από το Μαυροβούνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα