Ιδιάκεθ: "Ξέρουμε τι θα συναντήσουμε... " (video)

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δήλωσε ανυπόμονος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ. "Εμείς πρέπει να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε", δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

"Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι σ' ένα μεγάλο αντίπαλο σε όλα τα επίπεδα, στο ρόστερ, στην πορεία, τον προϋπολογισμό είναι και για εμάς μία μεγάλη πρόκληση ιδιαίτερα μετά που προερχόμαστε από αρνητικά

αποτελέσματα, είναι σημαντικό να πάμε εκεί, να είμαστε ο εαυτός μας, να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο και ασφαλώς είναι μία μεγάλη πρόκληση. Είμαστε συγκεντρωμένοι, ανυπόμονοι τρελοί για την Κυριακή να δείξουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο τι μπορούμε να πετύχουμε. Ξέρουμε την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε, ότι θα είναι ζεστή ιδιαίτερα για το ΑΠΟΕΛ.

Χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ τους φιλάθλους μας, να τους νιώσουμε, να νιώσουμε την υποστήριξη τους. Οι λεπτομέρειες ανάμεσα στις περισσότερες ομάδες είναι μικρές και μία λεπτομέρεια είναι η βοήθεια των φιλάθλων, ειδικά κατά την διάρκεια του αγώνα, να νιώσουμε την υποστήριξη του κόσμου στις δύσκολες στιγμές που σίγουρα θα υπάρξουν. Χρειαζόμαστε τον κόσμο, να είμαστε όλοι μαζί και να παλέψουμε όλοι μαζί τις πιθανότητες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα