Ιδιάκεθ: "Περιμένω τα καλύτερα από τον Γιάννου"

"Περιμένω από τους παίκτες μου πάντα τα καλύτερα, το ίδιο και από τον Γιάννου, ξέρουμε την ποιότητά του" ,ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το ντεμπούτο του Ελλαδίτη επιθετικού.

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

"Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς η σημερινή, γιατί ήταν σημαντικός ο αντίπαλος. Είδα την Αλκή να χάνει στις λεπτομέρειες από Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ. Είναι μία ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο, συμπαγής πίσω. Αν σκοράρεις

νωρίς σε έτσι παιχνίδια... Δεν συνέβηκε όμως, σκόραρε πρώτα η Αλκή και έγινε πιο μπερδεμένο για εμάς. Στο β' ημίχρονο αντιδράσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, είμαι ικανοποιημένος από την επανάληψη. Με το 0-1 του ημιχρόνου υπήρχαν φόβοι για το πως θα κυλούσε το παιχνίδι. Ευχαριστώ τον κόσμο μας για την υποστήριξη, στο β' μέρος έσπρωξαν την ομάδα. Η Αλκή έχει οργάνωση και τακτική, της εύχομαι να μείνει στην κατηγορία γιατί της αξίζει. Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι από τη β' κατηγορία. Φυσικά και περιμένω από τους παίκτες μου πάντα τα καλύτερα, το ίδιο και από τον Γιάννου, ξέρουμε την ποιότητά του. Ξέρουμε γιατί υπογράψαμε μαζί του, ήρθε σε καλή κατάσταση και έχει πολύ καλή συμπεριφορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα