Ιδιακέθ: "Όταν χάσαμε από τον Απόλλωνα…"

Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην πατρίδα του μετά το διαζύγιο με την ΑΕΚ. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην αναπροσαρμογή των στόχων μετά την ήττα από τον Απόλλωνα.


Οι δηλώσεις του Ιδιακέθ που αφορούν την πορεία του στην ΑΕΚ:
-Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Εγώ τους καλώ να κάνουν δεύτερες σκέψεις και να έρθουν κοντά για να τα βρούμε. Όλους μας ενώνει η

αγάπη για την Ομόνοια, άρα μπορούμε να κάτσουμε και να βρούμε μία λύση».
-Το όνειρο τελειώνει. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν ο τελικός κυπέλλου και τον κερδίσαμε. Ήταν το 100ό παιχνίδι και δεν ήταν εύκολο. Το τέλος ήταν όμορφο.
-Η υποδοχή μετά τον τελικό ήταν πολύ ζωντανή. Πήγαμε στα γραφεία με το κύπελλο και υπήρχαν εκεί πολλοί άνθρωποι. Είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στο ποδόσφαιρο.
-Πριν τέσσερα χρόνια ήρθε ένας νέος πρόεδρος και σε επίπεδο προϋπολογισμού ήταν 4η ή 5η στην Κύπρο, όπως η Βιγιαρεάλ. Είχαμε αποκλειστεί άδικα από Σλόβαν και Βικτόρια από την Ευρώπη.
-Μιλούσαμε πάντα στα αγγλικά. Φέτος είχαμε δέκα Ισπανούς.
-Τον Φεβρουάριο είχαμε κρίση και οι πιθανότητες για πρωτάθλημα εξαφανίστηκαν. Χάσαμε από τον Απόλλωνα και καθίσαμε με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή για να αποφασίσουμε για τους στόχους της χρονιάς. Να βγούμε στην Ευρώπη, να παλέψουμε για το κύπελλο και στο τέλος της σεζόν ο καθένας να βαδίσει το δικό του μονοπάτι. Η αλήθεια ότι πήγε πολύ καλά. Έχουμε προκριθεί στην Ευρώπη, κερδίσαμε το κύπελλο και τελειώσαμε ως φίλοι.
Ο Άντερ Μουρίγιο είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής και με βοήθησε αρκετά. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά την ομάδα και τους βοηθά όλους. Είναι καλά προετοιμασμένος. Έχει επιλέξει τον Ιραόλα ως προπονητή και είμαι βέβαιος ότι έκανε καλά. Τους εύχομαι το καλύτερο. Αφήνουμε μια καλή κληρονομιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα