«Ιδανικός για να γίνει η αιχμή του δόρατος»

Η απόκτηση του Μίχαλ Ντούρις, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Ομόνοια, άνοιξε το δρόμο για την άμεση μετακίνηση του Ματ Ντάρμπισαϊαρ στη Μακάρθουρ, με την οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια στο πρωτάθλημα Αυστραλίας.

Η μεταγραφή του Άγγλου άσου επισημοποιήθηκε την Τρίτη (4/8) και ο νέος προπονητής του δεν έκρυψε ότι η θητεία του στην Κύπρο ήταν το βασικό κριτήριο επιλογής του.

«Με 62 γκολ

σε 113 εμφανίσεις και 10 ασίστ για την Ομόνοια, συν την εμπειρία της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ματ είναι ιδανικός για να γίνει η αιχμή του δόρατός μας. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης που μπαίνει σε κάθε μονομαχία. Έχει καλή τεχνική, καλή κίνηση στα πόδια, διαθέτει ποιοτικά τελειώματα και αδημονώ να τον δω στο A-League», παραδέχτηκε ο Άντε Μίλιτσιτς.

Από την πλευρά του ο Ντάρμπισαϊαρ έκανε λόγο για μια εύκολη απόφαση: «Αφού μίλησα με τον Άντε για το όραμα του για την Μακάρθουρ, η επιλογή μου ήταν απλή και τον ευχαριστώ για την ευκαιρία να παίξω στο σύλλογο.

Δεν αγωνίστηκα ποτέ στην Αυστραλία, και ανυπομονώ όχι μόνο για την πρόκληση σε ένα πρωτάθλημα που έχει ποιότητα, αλλά επίσης και για να συμβάλλω στο κτίσιμο μιας νέας ομάδας, για την οποία η περιοχή θα είναι περήφανη».

.@mfcbulls sign some firepower

Welcome to the Hyundai #ALeague, @mattderbyshire2 #MFCBulls #RunWithTheHerd pic.twitter.com/es7ArW3Ra4

Hyundai A-League (@ALeague) August 4, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα