«Η υπόσχεση γίνεται πραγματικότητα»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ τοποθετείται με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Σωματείου, Άντρος Καραπατάκης ο οποίος τονίζει οτι η υπόσχεση που δόθηκε για μια ΑΕΚ που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα γίνεται πραγματικόττητα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του προέδρου:

«Η υπόσχεση που δόθηκε από την διοίκηση για μία ΑΕΚ που πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα γίνεται πραγματικότητα τα δύο τελευταία χρόνια.

Τώρα

είναι η ώρα που τα τμήματα του Σωματείου μας θέλουν ακόμη πιο μαζική βοήθεια και συμπαράσταση από τον κόσμο μας και αυτό το Σαββατοκυρίακο οι αθλητές μας θέλουν τα γήπεδα που θα αγωνιστούν να είναι γεμάτα.

Οι καλαθοσφαιριστές που μας κάνουν περήφανους και με την ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή τους πορεία ζητούν την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου στον τελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο το ΑΠΟΕΛ το Σάββατο στις 20:00 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία», στην προσπάθεια για να κατακτήσουν το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος.

Το απόγευμα της Κυριακής (15:00) η ποδοσφαιρική μας ομάδα έχει ένα ακόμη κρίσιμο ραντεβού, με ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση, μέσω του οποίου μπορεί να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να μπει με την καλύτερη προοπτική στην τελική ευθεία της σεζόν. Η κεντρική εξέδρα του ΓΣΖ επιβάλλεται να είναι κατάμεστη και να δώσει την επιπρόσθετη ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας.

Καλώ τον περήφανο κόσμο της ΑΕΚ καθώς και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο της Λάρνακας να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια σε καλαθόσφαιρα και ποδόσφαιρο και με την βροντερή του παρουσία να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε την τίμια μάχη μας.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα