Εντοπίστηκε η σορός του κυβερνήτη του ελικοπτέρου ΑΒ-212

Εντοπίστηκε σε ξηρά, λίγο πριν τις 11:00 πμ η σορός ενός εκ των τριών αγνοουμένων χειριστών του ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη στη νήσο Κίναρο.

Σε βάθος 50 έως 100 μέτρων στη θάλασσα και την ξηρά, βορειοδυτικά της Κινάρου, συνεχίζονται οι έρευνες των ειδικών τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων για τον εντοπισμό των αγνοουμένων χειριστών και των υπολοίπων συντριμμιών του ελικοπτέρου ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού.

«Δεν μπορώ να πω συλλυπητήρια, γιατί είμαστε σε εξέλιξη μιας έρευνας»

ανέφερε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για την τύχη των τριών χειριστών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι κατά επίσημη ενημέρωση είναι αγνοούμενοι.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία περισυλλογής της σορού του κυβερνήτη του μοιραίου Αναστάσιου Τουλίτση, θα μεταφερθούν στην Αθήνα οι σοροί των τριών μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα γίνει στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν οι Υποπλοίαρχοι Κωνσταντίνος Πανανάς, Τσουλίτσης Αναστάσιος και ο Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου. Οι οικείοι τους έχουν ήδη ενημερωθεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό των συντριμμιών του ελικοπτέρου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι τρεις επέβαιναν στο ελικόπτερο τύπου Agusta Bell 212ASW/EW, και μετείχαν σε βραδινή άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο του σεναρίου «Αστραπή 2/16».

Πηγή:naftemporiki

Keywords
Τυχαία Θέματα