Η Υπ. Δικαιοσύνης επικοινώνησε με την μητέρα που άφησε τα παιδιά της στο σπίτι

 Με την μητέρα που άφησε τα τρία ανήλικά της παιδιά μόνα στο σπίτι για να μεταβεί στην εργασία της, είχε η Υπουργός Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη. 

Όπως αναφέρει η Υπουργός σε ανάρτησή της στο Twitter, «Καμία μητέρα δεν επιλέγει να πάει δουλειά και να αφήσει τα ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι. Το κάνει από απελπισία, από μεγάλη ανάγκη».

Η Υπουργός αναφέρει επίσης ότι επικοινώνησε με την μητέρα και προσθέτει πως «η πολιτεία οφείλει, και θα, παρέμβει να στηρίξει». 

Καμία μητέρα δεν

επιλέγει να πάει δουλειά και να αφήσει τα ανήλικα παιδιά της μόνα στο σπίτι. Το κάνει από απελπισία, από μεγάλη ανάγκη. Επικοινώνησα με την μητέρα, η πολιτεία οφείλει, και θα, παρέμβει να στηρίξει. https://t.co/EOWZhwWlpC

— Emily Yiolitis (@emilyyiolitis) December 7, 2020

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, κοριτσάκι 7 ετών εντοπίστηκε να παίζει μόνο του σε πάρκο στην Λεμεσό, την ώρα που τα αδέλφια του, 13 χρονών και 23 μηνών, βρίσκονταν επίσης μόνα στο σπίτι. 

Η Αστυνομία συνέλαβε την 35χρονη μητέρα τους,  η οποία φέρεται να άφησε ανεπιτήρητα τα παιδιά για να πάει στην εργασία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα