Νίκος Παναγιώτου: «Χάνει την αίγλη του το ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια»

Ο προπονητής του Ονήσιλου Σωτήρας και πρώην τεχνικός του Ερμή, Νίκος Παναγιώτου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι,τις ομάδες της 6αδας αλλά και για τις ομάδες έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:  

Για το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια: «Πάνε πολλά χρόνια να είδα ξανά αυτή την βαθμολογική θέση που βρίσκονται οι δυο ομάδες και να έχουμε αυτό το ντέρμπι. Τώρα αν χάνει την αίγλη του σίγουρα την χάνει. Όταν βλέπεις ένα γήπεδο που ήταν κόλαση ποδοσφαιρικά

και τώρα είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα λόγω covid αυτό χάνεται. Είτε το θέλουμε είτε όχι είναι διαφορετικό να έχεις 6-7 Κύπριους στην ενδεκάδα και όλη η Λευκωσία να ασχολείτο με αυτό τον αγώνα. Δεν μονοπωλεί στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια πως είναι το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια». 

Αν υπάρχει φαβορί στον αγώνα: «Έχουν κάνει και οι δυο μια κάμψη. Η Ομόνοια λόγω Ευρώπης και αρκετών αγώνων. Έχει μείνει πίσω 10 βαθμούς. Το δε ΑΠΟΕΛ πέρασε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο την οποία θέλει στο αποψινό παιχνίδι να είναι το παιχνίδι με τα μηνύματα που θέλει προς τον κόσμο του. Αν όχι είναι μια χαμένη χρονιά που θα κλείσει με αρκετή μουρμούρα. Η Ομόνοια έχει πολύ δυνατή ομάδα, σταθερή στο ανασταλτικό κομμάτι με αρκετά προβλήματα στο εκτελεστικό. Στοίχησε η αποτελεσματικότητα. Δεν μπορώ να δώσω προβάδισμα σε καμία ομάδα». 

«Περισσότερο για το ΑΠΟΕΛ. Λόγω του ότι έχει περάσει μια ποδοσφαιρική φουρτούνα επιβάλλεται να έρθει μια μεγάλη επιτυχία σε ένα ντέρμπι το οποίο έχει ανάγκη. Από την άλλη η Ομόνοια ολοκληρώνει την Ευρώπη και έρχεται η μετεγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Θα είναι εκεί γιατί υπάρχουν εκπλήξεις και δεν υπάρχει η ομάδα το φαβορί που να λές πως δεν προλαβαίνει η Ομόνοια είτε το ΑΠΟΕΛ»

«Κρατώ την σταθερότητα της ΑΕΛ. Είναι μια ομάδα που ξέρει τι πρέπει να κάνει στον αγώνα. Βλέπω μια ΑΕΚ καλύτερη με Αυγουστή στον πάγκο. Από την άλλη βλέπουμε κάποιες ομάδες να κάνουν ζημίες σε μεγάλες ομάδες, όπως την Δόξα στην Ανόρθωση, όπως τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΛ βρέθηκε στην 13η αγωνιστική να είναι πρωταθλήτρια χειμώνα. Η ΑΕΛ μπορεί να μείνει μέχρι τέλους. Έχει παίκτες διψασμένους για διάκριση»

Για την Ανόρθωση: «Έχει ένα ρόστερ πολύ γεμάτο. Έχει αποτελέσματα τα οποία άφησαν μια πικρία στους φίλους της ομάδας γιατί περίμεναν ότι θα είχαν την αποτελεσματικότητα για να μείνει στην κορυφή. Στοίχησε βαθμούς αλλά η Ανόρθωση είναι στο παιχνίδι του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ο Τιμούρ θα βρει τις λύσεις». 

Για την ΑΕΚ: «Αν έχει διάρκεια μέχρι αρχές Ιανουαρίου και δεν έχει απώλειες θα μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Σίγουρα θέλει ενίσχυση αλλά και η νοοτροπία του Αυγουστή θα παίξει ρόλο στην ομάδα φυσικά αν τον βοηθήσουν και τα αποτελέσματα». 

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία μου αρέσει στον αγωνιστικό χώρο. Η διαχείριση του Τορναρίτη στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό. Παίζει ποδόσφαιρο επιθετικό, ανοικτό και αν τα καταφέρει να έχει ευστοχία στο σκοράρισμα. Σκοράρουν και αρκετοί παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νίκος Παναγιώτου, Χάνει, ΑΠΟΕΛ#45Ομόνοια,nikos panagiotou, chanei, apoel#45omonoia