Η ξηρασία στην Ίντερ δεν έχει τέλος (video)

Η Ίντερ έμεινε για έβδομη σερί αγωνιστική μακριά από τις νίκες, δεχόμενη την ισοφάριση στην έδρα της ΣΠΑΛ στις καθυστερήσεις (1-1), με την... ξηρασία για τους Νερατζούρι να συνεχίζεται εδώ και σχεδόν δύο μήνες!

Το ημερολόγιο έδειχνε 3 Δεκεμβρίου του 2017 όταν η Ίντερ έκανε... πλάκα στην Κιέβο, διαλύοντας την με 5-0. Όλα πήγαιναν τέλεια και ξαφνικά ήρθε η κατάρρευση! Η Ίντερ από εκείνη τη μέρα μπόρεσε να μαζέψει μόλις τέσσερις ισοπαλίες σε έξι αγωνιστικές

και να μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Για τον Σπαλέτι και τους παίκτες του ο αγωνιστικός κατήφορος δεν πήρε πήρε τέλος ούτε στην έδρα της ΣΠΑΛ! Μπορεί όλα να έδειχναν ότι το αυτογκόλ του Βικάρι στο 48' θα ήταν αρκετό, ωστόσο στο 90' ο Παλόσκι, που είχε περάσει ως αλλαγή, πετάχτηκε και με κεφαλιά ξέρανε τους παίκτες του Σπαλέτι γράφοντας το τελικό 1-1.

Η Ίντερ πραγματοποίησε ακόμα μια... άχρωμη εμφάνιση, πετώντας ουσιαστικά όλο το πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το κακό φαινόταν να έρχεται καθώς πριν την ισοφάριση, Κούρτιτς και Παλόσκι είχαν χάσει μοναδικές ευκαιρίες.

Κάπως έτσι η αγωνιστική ξηρασία παραμένει στο στρατόπεδο των Νερατζούρι, που αγνοούν τη νίκη εδώ και δύο μήνες, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να μην αισθάνεται και πολύ βολικά...

Keywords
Τυχαία Θέματα