Η βροχή σταμάτησε τον Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν ολοκλήρωσε την πρεμιέρα του στο BNP Paribas Open κόντρα στον Αργεντινό Φεδερίκο Ντελμπόνις, εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Καλιφόρνια.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο ήταν μπροστά στο σκορ με 6-3, 2-2 όταν ο αγώνας διεκόπη λόγω βροχής και έτσι οι δύο τενίστες ανανέωσαν το ραντεβού τους για απόψε, περίπου στη 1 τα ξημερώματα.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα τεθεί αντιμέτωπος στον τρίτο γύρο με τον Σέρβο Φίλιπ Κραΐνοβιτς, που απέκλεισε με 6-2, 6-2 τον Αμερικανό Μάικλ

Κρούγκερ.

Ο Ισπανός Φερνάντο Βερδάσκο (Νο.39), πάντως, πρόλαβε να πετύχει τη νίκη της ημέρας, αφού άφησε εκτός διοργάνωσης με 7-6(4), 4-6, 6-3 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.4) και έκλεισε ραντεβού με τον Τέιλορ Φριτζ.

Στις γυναίκες, η Σερένα Γουίλιαμς υπέταξε με 7-6(5), 7-5 την Κίκι Μπέρτενς στον δεύτερο επίσημο αγώνα της στο tour μετά τη γέννηση της κορούλας της και θα συναντήσει στον τρίτο γύρο τη μεγάλη της αδερφή Βίνους, που επικράτησε με 6-3, 6-4 της Σοράνα Κιρστέα.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας η Μαρία Σάκκαρη θα μονομαχήσει με την Αμερικανίδα Κόκο Βάντεγουεγκ, Νο.16 στον κόσμο, για μια θέση στη φάση των «16» του αμερικανικού τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα