Η Βόλφσμπουργκ προειδοποιεί για τους... πορτοφολάδες

Πέρα από το ματς της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Νάπολι στο "San Paolo", οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους και τα... πορτοφόλια τους. Διαβάστε το γιατί.



Η Βόλφσμπουργκ ηττήθηκε με 4-1 εντός έδρας στον πρώτο προημιτελικό του Europa League και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει αποχαιρετήσει τη συνέχεια της διοργάνωσης, παρόλα αυτά θα έχει την υποστήριξη φίλων της στο "San Paolo" το βράδυ της Πέμπτης στη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Οι

οπαδοί των "λύκων" πρέπει πάντως να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον ιταλικό Νότο καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ, κυκλοφορούν αρκετοί... πορτοφολάδες στην πόλη της Νάπολης.

"Να αποφεύγετε προκλητικές χειρονομίες και εκφράσεις, να προσέχετε στα φανάρια και προσοχή σε εκείνους που έχουν ως σκοπό να αποσπούν την προσοχή των τουριστών την ώρα που τους κλέβει ένας συνεργάτης τους.

Να προσέχετε όταν βρίσκεστε σε μέρη με πολύ κόσμο και ειδικά σε μέσα δημόσιας μεταφοράς. Να αποφεύγετε να περπατάτε κοντά στους δρόμους για να αποφεύγετε κλοπές από μοτοσικλετιστές.

Να έχετε αντικείμενα αξίας όσο γίνεται πιο κοντά στο σώμα σας και τις τσέπες σας", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Βόλφσμπουργκ, η οποία σε άλλο σημείο της προειδοποιεί ρητά όσους θα ταξιδέψουν οδικώς στην πόλη της Νάπολης να μην αφήνουν αντικείμενα αξίας μέσα στα αμάξια.

Keywords
Τυχαία Θέματα