Oμόνοια: Κατάθεση ψυχής!

Η αποστολή είναι πέρα για πέρα δύσκολη. Οι ελπιδες είναι ελάχιστες , όμως η Ομόνοια δεν έχει την επιλογή να μην δώσει τη μάχη της. Αυτό αρμόζει στην ιστορία της, με κάθε σεβασμό προς τον κόσμο της.

Η Ομόνοια πρέπει να πράξει, αυτό που έκανε ο ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα. Τρέξιμο , δύναμη , πάθος απο το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Με απλά λόγια οι ποδοσφαιριστές των ''πρασίνων'', θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχουν άλλωστε άλλη επιλογή. Το 3-0 για να ανατραπεί θα πρέπει όλα λειτουργήσουν άψογα

στον αγωνιστικό χώρο.

Το σίγουρο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας θα μπούν στον αγωνιστικό χώρο για να το παλέψουν , με στόχο την μεγάλη ανατροπή. Μπορεί για πολλούς να φαντάζει απίθανο , όμως τίποτα δεν μπορεί να κριθεί , πριν ολοκληρωθεί. Η Ομόνοια δεν θα μπεί στο γήπεδο για να σφραγίσει τον αποκλεισμό της , αλλά για να δώσει τη μάχη της , για την μεγάλη ανατροπή.

Σίγουρα ο σημερινός αγώνας θα έχει αρκετό ενδιαφέρον. Διότι η Ομόνοια, θα κληθεί να δείξει σε τεράστιο βαθμό τις αντοχές της.

Keywords
Τυχαία Θέματα