Η βελτίωση και τα συνεχόμενα ντέρμπι

Ο Αντόνιο Πούτσε ζήτησε λίγη υπομονή από τον κόσμο για να κτίσει την ομάδα που όλοι περιμένουν.

Το δείγμα γραφής είναι μικρό, μόλις τέσσερις αγώνες. Η Ανόρθωση έχει να θυμάται ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο Τσίρειο, πολλά κενά με Σαλαμίνα, ΑΕΖ και μία ρεαλιστική παρουσία στο σημερινό ντέρμπι, απέναντι σε ένα ποιο έτοιμο και ποιοτικό αντίπαλο. Η ισοπαλία απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έδειξε ξεκάθαρα πως φέρνει ικανοποίηση στις τάξεις της «Κυρίας», με βάση τα λεχθέντα. Από τα σημάδια πάντως η Ανόρθωση φαίνεται πως στο βάθος έχει

σίγουρα περισσότερες δυνατότητες. έχει ταχύτητα και εκρηκτικότητα, αλλά στο ντέρμπι της έλειπε η καλή τελική ενέργεια που θα έκανε την προϋπόθεση ευκαιρία. Υπάρχουν θέματα συνοχής και κίνησης στο χώρο, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως η παρουσία του Ράγιο στο φτερό δεν βοήθησε.

Ο παίκτης αυτός είναι τεχνίτης, μπορεί να κάνει αυτή την ενέργεια που έλειπε σήμερα, είναι ο κεντρικός κρίκος στην αλυσίδα της ομάδας. Ίσως βέβαια σήμερα να προσπαθούσε να μπει περισσότερο στο παιχνίδι, όμως και πάλι δεν είναι εκεί η θέση του, τουλάχιστον με τα δεδομένα της σημερινής Ανόρθωσης. Από την άλλη η άμυνα έχει επίσης κάποια θέματα, κυρίως συγκέντρωσης όταν πιεστεί. Όπως και νάχει, η «Κυρία» μπορεί να ανέβει και θα το παλέψει, αλλά την ίδια ώρα πρέπει να συνδυάζει την σταδιακή βελτίωση με βαθμούς. Ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αγώνας μεγάλου βαθμού δυσκολίας και καπάκι άλλα δύο με ΑΕΛ και Ομόνοια. Όλα αυτά μέσα σε 20 μέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα