Η τρίτη καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας σε σχέση με τη βροχόπτωση/VID

Την τρίτη καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας διανύουμε σε σχέση με την βροχόπτωση στην Κύπρο. Παρά την καλή χρονιά ,όμως, και την πληρότητα στα φράγματα, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε εξοικονόμηση του νερού, σύμφωνα με το Τμήμα Υδάτων, γιατί μπορεί να έρθει και περίοδος ξηρασίας. 

Ολοκληρώνεται σε ένα περίπου μήνα το υδρολογικό έτος, το οποίο για το Τμήμα Υδάτων υπολογίζεται ότι ξεκινάει την πρώτη ημέρα εκάστου

Οκτωβρίου. Το φετινό υδρολογικό έτος είναι το τρίτο καλύτερο, ανέφερε μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ η διευθύντρια του Τμήματος, Παναγιώτα Χατζηγεωργίου.    

Το Σίγμα επισκέφθηκε σήμερα τον δεύτερο μεγαλύτερο ταμιευτήρα νερού της Κύπρου και κατέγραψε το επίπεδο που βρίσκεται. Είναι σημαντικό, είπε η κυρία Χατζηγεωργίου, ως καταναλωτές να κάνουμε ορθολογιστική διαχείριση και εξοικονόμηση του νερού.    

Αν και το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων διαθέτει τις υποδομές και έχει κάνει τους σχεδιασμούς, για την αντιμετώπιση «με αυτοπεποίθηση» ενός τέτοιου ενδεχομένου, οι καταναλωτές και αυτό πρέπει να σέβονται το νερό, να μην κάνουν άσκοπη χρήση και να αποφεύγουν τις σπατάλες. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η τρίτη καλύτερη χρονιά της τελευταίας δεκαετίας σε σχέση με τη βροχόπτωση,