Η τριάρα της Ρεάλ Μαδρίτης στη Θέλτα (βιντεο)

Με γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντανίλο και Μαρσέλο η Ρεάλ Μαδρίτης "δραπέτευσε" με ένα σπουδαίο διπλό (3-1) από την αήττητη μέχρι την 9η αγωνιστική έδρα της Θέλτα και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Primera Division. Μείωσαν με εξαιρετικό τέρμα του Νολίτο οι γηπεδούχοι, που τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Τι κι αν η Θέλτα ήταν πρώτη. Τι κι αν ήταν αήττητη στις

οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Τι κι αν στο ίδιο γήπεδο είχε επικρατήσει με 4-1 της Μπαρτσελόνα πριν από ένα μήνα. Η Ρεάλ Μαδρίτης "δραπέτευσε" από το απόρθητο μέχρι και την 9η αγωνιστική "Μπαλαΐδος" με 3-1 και πλέον βρίσκεται μόνη πρώτη στην Primera Division.

Οι "μερένγκες" μπήκαν δυνατά και έδειξαν τις... ορέξεις τους από πολύ νωρίς. Στο 8' άνοιξαν το σκορ με -ποιον άλλο- τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Βάθκεθ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Πορτογάλος με σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Θέλτα ανέβηκε και πίεσε, όμως σε κάθε φάση που δημιουργούσε έβρισκε απέναντί της τον Νάβας που είχε κατεβάσει ρολά.

Στο 23' οι Μαδριλένοι ξαναχτύπησαν αυτή τη φορά με τον Ντανίλο. Ο δεξιός μπακ με διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ. Στο 40' ο Νάβας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες αποκρούσεις στη φετινή χρονιά, διώχνοντας με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Ορεγιάνα. Στην επανάληψη κυριάρχησε ο εκνευρισμός από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι μάλιστα έμειναν και με 10 παίκτες στο 57' εξαιτίας της αποβολής του Καμπράλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στο 69' οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, έφτασαν μια "ανάσα" από το 0-3 όμως το σουτ του Ίσκο σταμάτησε στο δοκάρι της Θέλτα. Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά αργότερα έφτασε εκ νέου κοντά στο γκολ, όμως στάθηκε και πάλι άτυχος, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ μετά από λόμπα που επιχείρησε. Οι γηπεδούχοι αν και αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο δεν τα παράτησαν. Μάλιστα κατάφεραν να "μπουν" ξανά στο παιχνίδι στο 85' ένα εξαιρετικό γκολ του Νολίτο που έστειλε τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Νάβας!

Στην επόμενη φάση λίγο έλειψε να έρθει και ισοφάριση, όμως ο Γκουϊντέτι από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Η Ρεάλ από την πλευρά της προσπάθησε κυρίως να "παγώσει" το ρυθμό και να σπαταλήσει χρόνο προκειμένου να αποφύγει κάποιο σοκ στα τελευταία λεπτά. Τελικά οι παίκτες του Μπενίτεθ κατάφεραν να "κλειδώσουν" τη νίκη στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μαρσέλο και πήραν μια σπουδαία νίκη με 3-1 σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Θέλτα (4-3-3): Άλβαρεθ, Μάγιο, Καμπράλ, Γκόμεθ, Κάστρο, Βας (67' Ραντόγια), Φερνάντες, Ερνάντες (81' Πλάνας), Ορεγιάνα (82' Γκουιντέτι), Άσπας, Νολίτο

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (80' Νάτσο), Κασεμίρο, Κρόος, Βάθεκθ (62' Ίσκο), Χεσέ (70' Τσερίσεβ), Ρονάλντο

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

21:30 Ράγιο Βαγεκάνο - Εσπανιόλ 3-0

(36' Τρασόρας, 76', 78' Γκέρα)

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

17:00 Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

(86' Νολίτο - 8' Ρονάλντο, 23' Ντανίλο, 90+5' Μαρσέλο)

19:15 Γρανάδα - Μπέτις

21:30 Σεβίλλη - Χετάφε

23:05 Μάλαγα - Λα Κορούνια

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

13:00 Λεβάντε - Ρεάλ Σοθιεδάδ

17:00 Λας Πάλμας - Βιγιαρεάλ

19:15 Μπαρτσελόνα - Εϊμπάρ

21:30 Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

21:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Σπόρτινγκ Χιχόν

FT - VIDEO (Liga BBVA): Real Club Celta de Vigo 1-3 Real Madrid C.F.All Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Saturday, October 24, 2015

Keywords
Τυχαία Θέματα