Σκέψεις για CAS για την περίπτωση Τουράν!

Ανοιχτό φαίνεται ότι παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Αρντά Τουράν στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα πριν από τον Ιανουάριο, με τους Καταλανούς να δείχνουν πως σκέφτονται μέχρι και το CAS...

Η FIFA, στο αίτημα που έλαβε από τους «μπλαουγκράνα» και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο σύλλογος της Βαρκελώνης, δεν έχει απαντήσει ξεκάθαρα στο απλό ερώτημα που έγινε από τη Μπαρτσελόνα για τη συμμετοχή ή όχι του Τούρκου μεσοεπιθετικού

στα ματς της ομάδας, από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά ο Ραφίνια και υπάρχει κανονισμός που επιτρέπει τη χρησιμοποίηση του Τουράν.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απάντησε ότι θεωρεί πως η Ομοσπονδία της Ισπανίας δεν μπορεί να εγκρίνει το αίτημα γιατί μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τους δικούς της κανονισμούς και στην Καταλονία, το θεώρησαν πολύ αδιευκρίνιστο αυτό που έλαβαν ως απάντηση.

Έτσι, έχουν αποστείλει νέο αίτημα για ξεκάθαρη απόκριση στο θέμα του Αρντά Τουράν, με την «Sport» να κάνει λόγο μέχρι και για σκέψεις προσφυγής στο CAS! Οι «μπλαουγκράνα», θεωρούν πως από τη στιγμή που έχει αρθεί πλέον το μεταγραφικό εμπάργκό από τα τέλη Αυγούστου και υπάρχει η επιλογή χρησιμοποίησης νέου ποδοσφαιριστή σε περίπτωση τραυματισμού παίκτη που θα ξεπερνάει τους πέντε μήνες (ο Ραφίνια χάνει όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστών), θα έπρεπε να επιτραπεί στον Τουράν να παίξει.

Keywords
Τυχαία Θέματα