Η θέση του Κιελίνι για το πείραγμα στον Άλμπα

Για τα πειράγματα στον Ζόρντι Άλμπα, πριν από την διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό του Euro ανάμεσα στην Ιταλία και την Ισπανία μίλησε ο Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Στον τελικό του Euro, που θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ», βρίσκεται η Ιταλία όπου και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αγγλία.

Η «Σκουάτρα Ατζούρα πήρε την πρόκρισή της για τον τελικό του θεσμού επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι στον ημιτελικό της Ισπανίας. Ο αρχηγός των ατζούρι», Τζόρτζιο Κιελίνι,

πριν από την διαδικασία των πέναλτι ήταν σε τρομερά κέφια, κάτι που είχε σαν συνέπεια να κάνει διάφορα πειράγματα στον ομόλογό του τον «Φούριας Ρόχας», Ζόρντι Άλμπα.

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού, ο άσος της Γιουβέντους ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το εν λόγω περιστατικό, οπότε και έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε έτσι.

«Περισσότερα γέλαγα με αυτά που είχαν γίνει μέχρι εκείνη την στιγμή! Έπρεπε να επιλέξουμε σε ποια εστία θα εκτελεστούν τα πέναλτι. Ένας από εμάς διάλεξε το κόκκινο και ο άλλος το μπλε χρώμα. Όταν βγήκε το κόκκινο, τότε ο Άλμπα νόμιζε πως το είχε επιλέξει αυτός και εγώ του είπα γελώντας πως δεν ήταν αυτό που είχε διαλέξει.

Έχω παίξει πολλά παιχνίδια, οπότε απολαμβάνω κάθε στιγμή αυτών των τελευταίων ετών της καριέρας μου. Έχω πάντα ένα χαμόγελο και σέβομαι όλους τους αντιπάλους μου, οπότε το να κάνω ένα αστείο και να αγκαλιάζω τους αντιπάλους είναι κάτι που συνήθως κάνω. Απολαμβάνω αυτό το τουρνουά, οπότε αυτό με τον Άλμπα δεν ήταν μια τακτική, είναι ακριβώς αυτό που είμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενά του.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα