Η τελευταία καμπάνια της Ray Ban εκφράζει ανθρώπινα συναισθήματα

Για πάνω από 80 χρόνια, η Ray Ban χτίζει τη φήμη της.  Είναι, το πιο διάσημο brand στο χώρο των γυαλιών ηλίου και οράσεως, με προϊόντα που έχουν να διηγηθούν ιστορίες μέσα από τις δεκαετίες. Ιστορίες για τις τάσεις της μόδας που τα Ray Ban διαμορφώνουν, ιστορίες για τους ανθρώπους που τα επιλέγουν.

Ιστορίες που έχουν να κάνουν με το πώς βλέπει τον κόσμο ο κάθε ένας μας αλλά και για το πώς θέλει να τον βλέπουν. Τα Ray Ban,

αναδεικνύουν την προσωπικότητα των fans τους, λένε ποιοι είμαστε πραγματικά και όχι αυτό που οι άλλοι νομίζουν για μας!

Για αυτό, πάνω απ’ όλα, οι πιστοί οπαδοί των  Ray Ban μοιράζονται με αυτοπεποίθηση το «Είναι» τους με όσους πιάνουν το νόημα με τη μία και καταλαβαίνουν. Είναι το «έτσι είμαστε εμείς» χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

Η τελευταία καμπάνια της Ray Ban εκφράζει πανανθρώπινα συναισθήματα που αφορούν στον κάθε ένα από μας προσωπικά. Βγάζει, το συναίσθημα «ανήκω κάπου», το πιο ανθρώπινο συναίσθημα δηλαδή, μέσα από στιγμές ζωής, χαρακτηριστικές στιγμές της ζωής, που μας ενώνουν και μας κάνουν να νιώθουμε «ένα». Ο κάθε ένας από μας κάνει το μοναδικό και προσωπικό του ταξίδι. Όμως, όποιος κι αν είναι ο προορισμός μας, ένα πράγμα είναι σίγουρο : Οι στιγμές, οι στιγμές ζωής που ορίζουν τα μονοπάτια μας: Τα γέλια, τα δάκρυα, οι αγωνίες- όλες αυτές οι στιγμές αλήθειας που μας διαμορφώνουν σε αυτό που είμαστε.

Αγκαλιάζοντας αυτές τις στιγμές, βιώνοντας κάθε κομμάτι του ταξιδιού, βρίσκουμε τον δικό μας δρόμο για να νιώσουμε πως κάπου ανήκουμε και για να είμαστε αληθινοί, να είμαστε ο εαυτός μας. Δεν είναι απλά «ανήκουμε κάπου». Είναι και κάτι παραπάνω: Είμαστε περήφανοι για αυτό!

Νιώστε Μαζί! Με τον μοναδικό τρόπο της Ray Ban!

Η Ray Ban ενώνει λοιπόν αυτούς που λατρεύουν το brand, και το γεγονός γιορτάζεται με μια μεγάλη σειρά συναυλιών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, με το γενικό hashtag #ProudToBelong. Η φιέστα ξεκίνησε από τη Λεμεσό, με μία αλησμόνητη νύχτα με την μουσική της ροκ μπάντας  Fuse και με πολλές εκπλήξεις και δράσεις σε μητροπολιτικές πόλεις χωρών της ευρύτερης περιοχής, ενώ οι προσκεκλημένοι έχουν την ευκαιρία να δούν πρώτοι τα ολοκαίνουργια Ray Ban μοντέλα, πριν αυτά φτάσουν στην αγορά!

Η Ray Ban Αλλάζει!

Φέτος, δεν αλλάζει απλά και μόνο το ύφος της Επικοινωνίας της Ray Ban.  Για πρώτη φορά εισάγεται  μετά από μελέτη και δουλειά, το Πρόγραμμα Πιστοποιημένων Μεταπωλητών Ray Ban. ΄Ώστε οι πελάτες να  βρίσκουν τα γνήσια Ray Ban και την ποιότητα εξυπηρέτησης που τους αξίζει  μόνο στους Πιστοποιημένους Μεταπωλητές. Έτσι, γίνεται ένα σημαντικό βήμα μπροστά για κατάκτηση ακόμα μεγαλύτερης αξιοπιστίας και αναγνωρισημότητας και ενίσχυση της ηγετικής δύναμης της μάρκας στους Οπτικούς που πιστεύουν στην αξία της.

Μέσα από αυτό το Πρόγραμμα , στόχος είναι η καθιέρωση μιας ποιοτικής κουλτούρας που θα διέπει όλα τα επίπεδα των υπηρεσιών της Ray Ban  προς τους πελάτες, που θα γνωρίζουν πού ακριβώς μπορούν να έχουν την καλύτερη εμπειρία αγοράς των προϊόντων μας.  Πρόκειται για Πρόγραμμα Σταθμό στην ενίσχυση και προστασία του brand Ray Ban.

Ο πόλεμος  κατά των απομιμήσεων, είναι ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα και η Ray Ban  συχνά χρειάστηκε να δώσει μάχες ενάντια σε μοντέλα μαϊμούδες, με υλικά κακής ποιότητας που στο τέλος, βλάπτουν και την υγεία των ματιών.

Το Πρόγραμμα των Πιστοποιημένων Μεταπωλητών Ray Ban προστατεύει τους καταναλωτές  καθορίζοντας  τα σημεία στα οποία θα βρουν μόνο αυθεντικά Ray Ban. Για τις εισόδους όλων των Πιστοποιημένων Μεταπωλητών, η Ray Ban, δημιούργησε ένα ξεχωριστό, απλό και άμεσο αυτοκόλλητο λογότυπο με την ένδειξη «Ray-Ban Certified Resellers» - ενισχυμένο με γραμμικό κώδικα (QR code) ώστε ο καταναλωτής να επαληθεύει εύκολα τη γνησιότητα του σήματος. 

Keywords
Τυχαία Θέματα