Η Τεχνοοικία ΑΕΚ μίλησε τελευταία

Σε ένα αγώνα που τα είχε όλα, σασπένς, ανατροπές και πλούσιο θέαμα, η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε στο «Κίτιον» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής τον Sabbianco Απόλλωνα με 3-2 σετ. Οι «κιτρινοπράσινες», που συνεχίζουν αήττητες στον Β' Γύρο, βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από την κορυφή, όπου ισοβαθμούν BetOnAlfa ΑΕΛ και Sabbianco Απόλλων με 30 βαθμούς.

Ο Sabbianco Απόλλων πήρε ένα βαθμό,

αλλά βρίσκεται έστω με συγκάτοικο στην κορυφή.

Χορταστικό θέαμα πρόσφερε το ντέρμπι στο πρώτο σετ. Οι δυο ομάδες μπήκαν αποφασισμένες να κυριαρχήσουν και ο αγώνας κρεμόταν από μια κλωστή. Οι «κιτρινοπράσινες», με τον «αέρα» της έδρας, κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 25-22 και να αποκτήσουν το ψυχολογικό προβάδισμα του 1-0. Ο Sabbianco Απόλλων ήταν ισάξιος αντίπαλος.

Απάντηση από Sabbianco Απόλλων
Ο αγώνας συνέχισε να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και στο δεύτερο σετ. Αυτή τη φορά, οι «γαλάζιες» του Γιάννη Γιαπάνη ήταν καλύτερες και κατάφεραν να κερδίσουν το σετ με 20-25, ισοφαρίζοντας τον αγώνα. Οι δυο ομάδες πάλεψαν κάθε φάση και έγιναν ωραίες μάχες στο φιλέ. Οι Λεμεσιανές κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τα λάθη των Λαρνακέων και να πάρουν το σετ.

Σασπένς με «κιτρινοπράσινο» χάπι εντ
Ακόμα πιο εντυπωσιακό ήταν το τρίτο σετ, αφού δόθηκε πραγματική μάχη. Οποιαδήποτε διαφορά εξασφάλιζαν οι δυο ομάδες χανόταν εν ριπή οφθαλμού και μοιραία το σετ οδηγήθηκε στους έξτρα πόντους. Μετά από συγκλονιστικό αγώνα και εκατέρωθεν εναλλαγές, η Τεχνοοικία ΑΕΚ κέρδισε με 27-25 και ταυτόχρονα πήρε το σημαντικό προβάδισμα με 2-1 σετ.

Κυρίαρχος ο Sabbianco Απόλλων
Τα δεδομένα ήταν εντελώς διαφορετικά στο τέταρτο σετ. Ο Sabbianco Απόλλων έλεγξε από την αρχή την εξέλιξη του σετ και αφού πήρε διαφορά ασφαλείας, πήρε το σετ με 15-25, ισοφαρίζοντας, ταυτόχρονα, σε 2-2. Η Τεχνοοικία ΑΕΚ ήταν πολύ μέτρια και ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ έγινε νέα ανατροπή δεδομένων. Αυτή τη φορά η Τεχνοοικία ΑΕΚ κυριάρχησε και κατάφερε, παίζοντας σωστό βόλεϊ, να αφοπλίσει τα ατού των «γαλάζιων», που παρουσιάστηκαν κουρασμένες, και να κερδίσει με 15-07, εξασφαλίζοντας το σπουδαίο δίποντο με 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα