Η συνέχεια της επιτυχίας για το Cactus

Το πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ήταν ο χώρος στον οποίο η Citroen παρουσίασε το νέο της concept. Ο λόγος για το Citroen Cactus M που έχει σαν βάση το C4 Cactus, αλλά με διαφορετική προσωπικότητα. Εμπνευσμένο από το θρυλικό Méhari, το Cactus M είναι μία ανοικτή έκδοση του C4 Cactus, που αποπνέει αισιοδοξία και έντονο δυναμισμό.

Στο Cactus M αποκαλύπτονται οι έντονοι οικογενειακοί δεσμοί με το πρωτότυπο Citroen

Aircross, που παρουσιάστηκε στη Σαγκάη τον περασμένο Απρίλιο. Η ανοικτή αυτή πρόταση του Cactus φέρνει πιο κοντά τους επιβάτες με το εξωτερικό περιβάλλον, καθώς δεν παρεμβάλλεται τίποτα ανάμεσά τους. Είναι σχεδιασμένο για να μετατρέπει τον ελεύθερο χρόνο σε μία συναρπαστική περιπέτεια. Θα το αγαπήσουν οι λάτρεις των εκτός πόλης δραστηριοτήτων. Το Cactus M έχει σκοπό να οδηγήσει στην εξερεύνηση νέων οριζόντων. Όποιες κι αν είναι οι καιρικές συνθήκες και οι συνθήκες οδοστρώματος, θα εξασφαλίσει για τους επιβάτες μία απόδραση χαλάρωσης. Αποπνέοντας αίσθηση ελευθερίας, η καμπίνα του μπορεί να μετατραπεί σε μία σκηνή, παρέχοντας έτσι και προστασία από τη βροχή.

Το εσωτερικό του είναι εμπνευσμένο από τον κόσμο του σερφ, καθώς τα καθίσματά του μοιάζουν με στολές, επενδυμένες με ύφασμα neoprene, για άνεση και στεγάνωση. Η επέκταση οροφής, βοηθά στη μεταφορά του απαραίτητου εξοπλισμού. Τα πάντα είναι σχεδιασμένα με βάση την άνεση και την απόδραση από την καθημερινότητα. Ο επίπεδος ανεμοθώρακας και το ανυψωμένο σώμα του αυτοκινήτου υπογραμμίζουν την πρόθεση του να προσφέρει άνεση στον οδηγό και τους επιβάτες. Οι μεγάλες πλαστικές πόρτες είναι ανθεκτικές και αποτελούν την υπογραφή του Méhari επάνω στο CACTUS M όπου τίποτα δεν χωρίζει τους επιβάτες από το περιβάλλον τους.

Το σύστημα Grip Control δίνει στον οδηγό πρόσφυση παντού. Το CACTUS M εμπνέει ελευθερία με την καμπίνα να μπορεί να μετατρέπεται σε μικρό κρεβατάκι πάνω από το οποίο να μπορείτε να αναρτήσετε ένα αντίσκηνο. Η οροφή προσφέρει μάλιστα και προστασία από την βροχή με ένα ειδικό φουσκωτό. Επίσης είναι εφοδιασμένο με αρκετό από τον εξοπλισμό του C4 Cactus όπως touch drive interface, Easy Push system, και πολλά άλλα. Μια πειραματική πρόταση που παρουσιάστηκε ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του C4 Cactus, δείχνοντας τις δυνατότητές του ως βάση για τη νέα εποχή Citroen. Το πρωτότυπο Cactus M τονίζει ότι οι αξίες της άνεσης, της απόδρασης και της περιπέτειας ανέκαθεν αποτελούσαν μέρος της γαλλικής φίρμας, υπογραμμίζοντας το ιδιαίτερο του στυλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα